Zimra geurts ziek
Zimra geurts ziek

Zimra geurts ziek /\ Zimra Geurts ligt al een tijdje in coma. Haar borstimplantaten bleken de oorzaak van haar ziekte te zijn, die aanvankelijk verkeerd werd gediagnosticeerd als een geval van burn-out.

Als gevolg hiervan heeft ze besloten de daders te veilen om de negatieve effecten van plastische chirurgie onder de aandacht te brengen. Dat maakte ze vandaag bekend op Instagram.

Geurts nam in 2017 een pauze van de schijnwerpers vanwege uitputting. Een jaar later, in 2018, werd ze opnieuw geplaagd door klachten en verdween ze volledig uit het publieke oog. De oorzaak van haar ziekte bleef enige tijd een mysterie.

Zimra geurts ziek

Na een hele reeks onderzoeken werd vastgesteld dat borstimplantaten de schuldige waren. In januari 2019 heeft ze haar siliconenprothesen laten verwijderen. De toestand van Geurts is sindsdien verbeterd en hij herstelt nu thuis.

Voormalig Playboy-konijntje ‘Zimra heeft negen maanden in bed gelegen.’ Ze vertelt haar verhaal op een website die ze speciaal hiervoor heeft gemaakt. Zes maanden lang zei ze er niets over.

Ze was te uitgeput om verder te gaan. ‘Ja’ betekende dat ze één vinger opstak en ‘nee’ betekende dat ze er twee ophield. Het was voor ons onmogelijk om met haar te communiceren toen ze een hand opstak”, zei ze.

Geurts wil andere vrouwen helpen en bewust maken van de negatieve effecten van plastische chirurgie door haar eigen persoonlijke ervaring te onthullen. Om deze reden worden de borstprotheses die uit haar lichaam zijn verwijderd geveild. Women for Women ontvangt een deel van de opbrengst.

In 2011 verscheen Geurts in de Nederlandse Playboy als Playmate. Later werkte ze als verslaggever voor GeenStijl.com. Bovendien was Zimra te zien in shows als Expeditie Robinson, Fort Boyard en In Search of God.

Zimra Geurts sukkelt al maanden. Na lang zoeken naar de oorzaak van haar ziekte kreeg Zimra uiteindelijk de diagnose van het zogenaamde ASIA-syndroom.

Zimra heeft ons een update gegeven, maar er is niet veel goed nieuws te melden. Een paar maanden geleden schreef ze: “Het zijn een paar zware maanden geweest.” Zimra liet haar implantaten verwijderen zodra ze ziek werd.

In het begin maakte ze een paar kleine winsten, maar dat is niet meer het geval. Eten is moeilijk voor mij omdat mijn eten steeds vast komt te zitten in mijn slokdarm, waardoor het uitspuugt. Daardoor ben ik in twee maanden tijd tien kilo afgevallen. Dat betekent een afname van energie, wat niet ideaal is.

Zimra geurts ziek
Zimra geurts ziek