Ziekte henny vrienten
Ziekte henny vrienten

Ziekte henny vrienten /\ Henny Vrienten, een zanger, vindt het moeilijk om het imago dat hij heeft in de publieke belangstelling te behouden.

Dat zegt de 73-jarige voorman van Doe Maar in een aflevering van RTV Oost genaamd ‘Tijd Genoeg’ die deze week online werd uitgezonden.

Na twee keer te zijn uitgesteld vanwege stormen, zou de afscheidstournee van de band eindelijk plaatsvinden. De tour is nu echter geannuleerd. Henny Vrienten, de voorman, is ziek.

Volgens Mojo worden de optredens niet verplaatst. ,,Henny en de andere leden van Doe Maar, evenals de crew en natuurlijk alle fans keken uit naar de afscheidstournee”, voegt een korte verklaring eraan toe.

Alle ticketkopers worden via e-mail op de hoogte gebracht en hun ticketaankoopprijs wordt automatisch geretourneerd.

Ziekte henny vrienten
Ziekte henny vrienten

MOJO is schrijver. ‘We zijn erg teleurgesteld dat de reis niet door kan gaan en wensen Henny een spoedig herstel en sterkte toe.’

Concerten worden niet verplaatst. “Henny en de andere leden van Doe Maar, evenals de crew en natuurlijk alle fans, keken uit naar de afscheidstour”, aldus een korte verklaring.

Het management van Vrienten verzoekt om “de privacy van Henny en zijn familie te respecteren”.

Ik wil niet zitten als een oudere, onvaste man als op het netvlies van mensen iets heel anders over mij flitst.”

Noch de band, noch het management van Van Vrienten hebben echter de aard van de aandoening van Van Vrienten onthuld. De concerten zijn niet verplaatst, maar de afscheidstournee zit er officieel op.

We zijn op weg! “Hij onderschreef een selfie met leden van de band en crew. Ongeveer een maand geleden plaatste de artiest een video waarin hij zong voor premier Rutte.

Ziekte henny vrienten
Ziekte henny vrienten

Het management van Vrienten verzoekt om “de privacy van Henny en zijn familie te respecteren”. Het is niet bekend wat er aan de hand is met Vrienten, die 73 jaar is.

Dit zou de laatste ereronde van De Groot zijn, maar die werd afgelast vanwege de ziekte van de Earring-gitarist.
De laatste tour was meerdere keren opnieuw gepland vanwege de Corona-lockdown.

De afscheidstournee voor Doe Maar is afgelast. Dat maakte Mojo, de concertorganisator, vandaag bekend. Omdat voorman Henny Vrienten onwel is.Is deze keuze gemaakt..

Er zijn geen details bekend over de aard van de ziekte van Van Vrienten (73), die momenteel in een ziekenhuis wordt onderzocht.

Fans vrezen het ergste en uiten hun teleurstelling op sociale media: „Jeugdige sentiment van een fantastische band Doe Maar voor moi! Henny Vrienten, ik groet u.

Ik ben een familieman die graag springt op kinderen die nog niet door de wereld zijn belast. “Ik geloof dat kinderen de meest aantrekkelijke burgers zijn.”

We zijn allemaal teleurgesteld dat de reis niet door kan gaan en we wensen Henny een snelle gezondheid en sterkte toe.”