Zara Larsson Pojkvän
Zara Larsson Pojkvän

Zara Larsson Pojkvän /\ Zara Maria Larsson är en svensk sångerska och låtskrivare som föddes den 16 december 1997 i Stockholm. 2008, tio år gammal, vann hon finalen i TV4:s Talang med låten “My Heart Will Go On”, som hon sedan fick tillstånd att distribuera som singel. Signeringen av Larsson

av TEN Music Group 2012, och hennes debut-EP, Introducing, släpptes i januari 2013. Singeln “Uncover” toppade inte bara countrylistorna i Sverige och Norge, utan tog sig även in på topp tio i flera andra europeiska länders listor. En månad senare, i augusti 2013, triumferade Larsson på Rockbjörnen.

Hon vann två Rockbjörnar, en för “Årets kvinnliga liveartist” och en för “Årets genombrott”, vilket gör henne till den yngsta artisten som någonsin vunnit dessa två priser. Larsson släppte en ny singel i maj 2014 med titeln “Carry You Home”, som toppade som nummer 3 på den svenska singellistan och blev hennes största hit i Sverige sedan “Uncover”.

Svenska musiklistor för att vara exakt. Hon debuterade sin nya låt “Rooftop” i september 2014, följt av hennes första album 1 några månader senare. Året som “Carry You Home” släpptes blev den även nominerad till en svensk Grammis. Larsson uppträdde på egen hand i maj 2015.

Efter succén med albumet Gröna Lund släpptes låten “Lush Life”. Försäljningen av “Lush Life” har certifierats fyra gånger platina i Sverige, samt platina i Norge och Danmark. Låten var den mest spelade i Sverige under sommaren 2015. När den 11 september rullade runt samma år,

Larsson samarbetade med den brittiska sångaren MNEK på en låt med titeln “Never Forget You”, som nådde topp 5 i Sverige, Norge, Danmark, Tyskland, Storbritannien och Finland. Larsson släppte “I Would Like” den 11 november 2016. Poster Girl är hennes tredje studioalbum.

5 mars 2021. Larsson växte upp i Tallkrogen, Enskede, av sin ammande mamma, polispappa och lillasyster. Innan han skrevs in på Kungliga Svenska Balettskolan gick Larsson på Gubbängsskolan. Hon

började sjunga i tidig ålder men tackade nej till Adolf Fredriks erbjudande att gå på musikkurser eftersom hon ogillar att sjunga i kör. Hon berättade hur skolans atmosfär tvingade henne att bli betydligt mer självmedveten när hon gick över till Kulturama i nionde året.

värld, sociala frågor och könsnormer, som alla hade en växande inverkan på hennes framträdande offentliga roll. Hon har varit högljudd om det faktum att hon använde blöjor tills hon var sju år för att främja medvetenheten om inkontinens som ett funktionshinder. DET ÄR

Det här är historien om hur Zara Larsson och hennes pojkvän Lamin Holmen träffades första gången. Zara Larssons bu heter Lamin Holmén. Nu avslöjar hon historien om hur de två blev kära efter att ha känt varandra i några år, inklusive kemin som hade funnits redan innan deras uppbrott.

Pojkvännen Zara Larssons senaste musikvideo, “Snacka om kärlek”, visar paret som dansar tillsammans, vilket bekräftar ryktena om att Lamin Holmén är hennes pojkvän. Mix Megapol var det första stället hon avslöjade för alla att Lamin är hennes älskare, och det var också platsen där hon avslöjade vad

Zara Larsson Pojkvän

att arbeta med honom var som. Det är skönt att känna sig tillfreds med någon man känner väl. Men så är det, förklarade hon; hon siktade avsiktligt på en intim, passionerad ton eftersom hon älskar honom så mycket. Zaras senaste musa är den 27-åriga modellen och dansaren Lamin Holmén.

Ett nytt kärleksintresse för Larsson. Zara pratade nyligen med Daily Mail om sitt romantiska liv. Zaras nya signifikanta andra heter Lamin. Utöver sina sång- och låtskrivartalanger är Lamin en utbildad dansare som har uppträtt i Melodifestivalen, “Idol” och i en rad musikvideor.

dedikation till Mwuana, en rappare från Sverige. På MTV-galan i London 2017 dansade han tillsammans med Rita Ora. Nu har jag en pojkvän. Detta gör oss otroligt glada. Vi har varit vänner ganska länge nu. Det är skönt att vår uppkoppling är lågmäld och diskret eftersom min tidigare

Parets förhållande var öppet för alla att se. Zara sa till Daily Mail, “När jag blir äldre inser jag att mitt liv inte behöver vara ett spektakel för andra människor.” Zara Larsson, nu 23, dejtade den 20-åriga brittiska modemodellen Brian Whittaker fram till sommaren 2019. Detta kommer dock att ändras under den kommande juli 2019.

de slutade följa varandra på Instagram och det blev snart uppenbart att deras tvååriga förhållande hade tagit slut. Utöver sina sång- och låtskrivartalanger är Lamin en utbildad dansare som har uppträtt i Melodifestivalen, “Idol” och i en rad musikvideor.

för att hedra Mwuana, en rappare från Sverige. På MTV-galan i London 2017 dansade han tillsammans med Rita Ora. Zara Larsson, hennes ex-pojkvän Ludwig Kronstrand och ryktena om hennes nya kärlek, Brian Whittaker (som de båda har verifierat), har alla varit föremål för många turnéer.genom deras många sociala medier). Vår långa väntan på första bilden av

paret är över; det lades upp på Brians Instagram igår. Zara Larssons nya pojkvän är den brittiska modellen Brian Whittaker, och en kort genomgång av hans Instagram-flöde avslöjar en samling av till stor del selfies,

bilder från catwalken och andra fotograferingar med den stiliga tonårsmodellen. Men Brian gick tvärt emot igår när han laddade upp ett foto där han och Zara njöt av en tårtbit med texten “The cake was delicious btw.”

Över 56 000 personer har gillat fotot när detta skrivs, och det har kommit 585 kommentarer.svar, vilket är mycket mer engagemang än vad Brians inlägg i allmänhet får – vi på Metro Mode verkar inte vara ensamma om att vilja se vackrare kärlekshälsningar och fotografier av paret.

Zara Larsson Pojkvän