Zamarra kok leeftijd
Zamarra kok leeftijd

Zamarra kok leeftijd /\ Zamarra Oomes-Kok (geboren in 1972) is een freelance journalist en auteur. Het is haar doel om het leven van iedereen een beetje makkelijker te maken door praktische boeken te schrijven over organiseren en huishouden.

Nice and clean is de naam van haar debuutalbum. Schrijven voor tijdschriften als 101 woonideeën, Allerhande en Jan, Margriet en Vriendin is ook iets wat ze in het verleden heeft gedaan. Daarnaast is ze opruimcoach, zowel online als bij mensen thuis.

Door haar ruime ervaring met verhuizingen is zij specialist in op- en afvoer. Zij en haar twee zonen, evenals hun hond, Japie, wonen momenteel in Amsterdam.

Als boekenwurm reist ze graag naar verre bestemmingen. Daarnaast luistert ze graag naar opzwepende jazz, zoals Bossanova, maar ook van het uitproberen van nieuwe plekken en het uitproberen van nieuwe muziek.


Schoonmaken en organiseren met een “niet kletsen maar poetsen” houding. Wekelijks schrijf ik een huishoudcolumn voor de Telegraaf en vlog ik regelmatig voor het consumentenprogramma Kassa! (BnnVara) Telegraaf online en de Huishoudbeurs.

Zamarra kok leeftijd

Ook presenteerde ik in 2019 een opruimprogramma voor RTL en schreef ik in 2018 mijn achtste huishoudboekje. Bedrijven als Toyota, Helpling en Albert Heijn hebben mij ingehuurd als huishoudconsulent en ik ben regelmatig te zien in radio- en televisieprogramma’s als deskundige.

Om te beginnen heb ik een aantal jaren als schrijver gewerkt, maar met het succes van mijn eerste huishoudboek, “Lekker schoon!”, heb ik ervoor gekozen om me te concentreren op professionele organisatie en gemakkelijk huishoudelijk werk.

Eerste Nederlandse organiserende boek, “Opgeruimd!” (2006), vijf edities van “Organizing Agenda” (2011-2015), Lekker Handy (2005), “Handboek voor mijn huis” (2007), “Haal meer uit je huis” (2007), “Speedcleaning” (2012 ), en .

“Antwoord op al uw huishoudelijke vragen” (2013) zijn allemaal door mij geschreven (2019). Ongetwijfeld zijn mijn wekelijkse huishoudartikelen in het Nederlandse tijdschrift VRIJ iets waar ik naar uitkijk. Papier is niet meer voldoende; een groot deel van mijn publiek doet het liefst online onderzoek.

Daarom publiceert telegraaf.nl/VRIJ wekelijks een selectie van mijn adviezen. Het is niet nodig om hiervoor de krant bij de hand te houden.

Op de website van de Telegraaf staan ​​straks naast de gebruikelijke woorden ook filmpjes met huishoudtips. In de keuken zie je er binnen enkele seconden op je best uit.

Begin met het verwijderen van het deksel van de blender. Is er nog iemand? Dag en nacht staan ​​onze journalisten voor u klaar. Als u vragen of opmerkingen heeft, kunt u te allen tijde contact met ons opnemen. Er is momenteel veel vraag naar betrouwbare informatie.

Verifieerbare feiten, geen vermoedens, die gemakkelijk te begrijpen zijn.Meedoen kost momenteel € 0,81 per week. Uw voorgangers lopen in de tienduizenden.

Zamarra kok leeftijd
Zamarra kok leeftijd