Yannick Tregaro Familj
Yannick Tregaro Familj

Yannick Tregaro Familj /\ Svenska friidrottstränaren Yannick Tregaro föddes den 26 mars 1978 i Gunnareds församling, Göteborg. Tregaro, en potentiell höjdhoppare, slutade 10:a i finalen i höjdhoppet vid junior-VM 1996. Namnet på hans tränare Viljo Nousiainen stämmer.

Nousiainen dog 1999. Tregaro och den lovande unge trehopparen Christian Olsson lämnades utan vägledning som ett resultat. På grund av detta bestämde sig Yannick för att börja träna, och han anställde unge Olsson som sin första idrottare. En välmående framtid väntar för detta par. Patriarken i familjen Tregaro är en fransman

det finns ingen information tillgänglig på internet men vi kommer att försöka uppdatera den snart

Hans far är född i Bretagne och hans mamma är född i Nederländerna. Tregaro tillbringade sin barndom i Angered, Göteborgsförorterna Rannebergen och Hammarkullen. Han slutade bland de tio bästa i junior-VM i Sydney och visade lovande som höjdhoppare i sina yngre år. Eftersom han var en arbetande spelare genomgick han träning,

tränaren Viljo Nousiainen, som är mest känd för sitt arbete med höjdhopparen Patrik Sjöberg, bidrog också till att forma karriären för den blivande trestegsstjärnan Christian Olsson. Yannick Tregaro kom fram med sin egen anklagelse om sexuella övergrepp mot Nousiainen 2012, fyra år efter att Sjöberg gick fram med sin anklagelse om att Nousiainen hade våldtagit honom 2011.

sexuellt utnyttjade under en längre tid. Tregaro, då bara 21 år gammal, tog över som tränare efter att Nousiainen oväntat gick bort 1999. För närvarande är han tränare för flera framstående svenska friidrottare, inklusive sin ex-fru Emma Green (2011-2014).

Tregaro är tränare för Göteborgslaget rgryte IS för tillfället. Han har också ett avtal med Svenska Olympiska Kommittén och Svenska Friidrottsförbundet. I sin bok Hopp och kärlek beskriver Tregaro sin träningsfilosofi. Dessutom är han en kapabel löpare.

avslutade Göteborgsvarvet 2010 på 1:22,19, vilket placerade honom eller henne på 146:e plats totalt. När Olsson väl fick en silvermedalj vid världsmästerskapen i friidrott 2001 i Edmonton blev han ett känt namn. 2003 tog Olsson en guldmedalj i VM under Tregaros ledning.

i Paris, vilket i slutändan resulterade i att Olsson utsågs till 2003 års Waterford Crystal European Atlete of the Year. Tregaro var Olssons tränare när han vann trestegsguldet vid OS 2004 i Aten. För världsrekordet inomhus vann Olsson guld tidigare samma år.

vinna en medalj i friidrotts-VM 2004. På grund av sina prestationer har Olsson utsetts till Årets idrottare i Europa av Waterford Crystal för andra året i rad. Tregaro tränade svenska höjdhopparen Kajsa Fromm från hösten 2003 till slutet av 2008.

I 2003 års IAAF-VM inomhus vann Bergqvist guldmedaljen i höjdhopp. I juli 2004 drabbades Bergqvist av en rivning i akillessenan, vilket uteslöt henne från OS i Aten. Vid världsmästerskapen 2005 övervann hon motgångar för att vinna höjdhoppsguldet.

Friidrotts-VM eller mästerskap. Bland de många potentiella svenska friidrottare som Tregaro tränade var hans ex-fru (från 2011 till 2014) och OS-medaljören Emma Green, som kom tvåa vid friidrotts-EM 2010 i Barcelona och trea vid världsmästerskapen 2005.

Yannick Tregaro Familj

Friidrotts-VM eller mästerskap. Bergqvist kunde inte delta i olympiska sommarspelen 2004 i Aten på grund av en hamstringsskada hon ådrog sig i juli. Hon övervann utmaningarna för att vinna 2005 års världsguld i höjdhopp vid friidrotts-VM.

medalj. Bland hennes tidigare anhängare är Emma Greens namn mest igenkännligt. Vid 16 började Emma Green studera med Yannick Tregaro, och några år senare började de två dejta. Förhållandet mellan Tregaro och Emma Green varade till 2014.

med hänvisning till deras äktenskap och efterföljande separation. Som ett resultat vill jag inte ge det för mycket av min uppmärksamhet, och jag tror inte att jag borde behöva det. Det fanns några särskilt svåra punkter, som rapporterats av Yannick Tregaro. En sändning som använde frasen “Bergen flyttar in”

hände i september 2015, 2015. Det var viss smärta inblandad. Att gifta sig är likvärdigt med… Självklart har jag alltid trott att vi hörde ihop. Med andra ord, det är ett tillstånd av panik och chock. Saker och ting verkar falla samman. Det var milt sagt vidrigt. Jobba för svinet.

Efter bara sex månader som singel träffade Emma den manliga basketstjärnan Emil Salon, trettio år. De bor sedan våren 2015 tillsammans i en teamenhet belägen på gångavstånd från centrala Göteborg. hon var med i Kanal 5:s

Hon tävlade på Superstars, där hennes motståndare var några av Sveriges bästa idrottare genom tiderna. Oddsfavoriten var Peter Forsberg, men i slutändan visade Emma att hon hade en stark vilja att vinna genom att chocka alla och komma överst. Dessutom kunde hon vinna mot Foppa, vilket gjorde henne till en sann kändis.

Men juni såg överlägset största ökningen. Efter det fick Emma sitt andra barn. Igår besökte Loke oss. Det är kul att äntligen träffa dig! Hon skrev en bild av sin lilla flicka på Instagram och skrev: “Lilla envisa mini, som äntligen träffade världen först och allt gick bra.” Det var ju Emma

väntar redan när man filmar Superstars. Det var dock först när hon kom som hon fattade situationen. Emma kände sig fast, och hon skyllde till en början på de krävande inspelningsförhållandena. När jag gick hem upptäckte jag att jag var i ett väldigt tidigt skede av graviditeten. Visst var det en utmanande situation.

Green berättade för GT att inspelningen hade tagit veckor, men beskedet klargjorde en hel del.
Bente Green föddes till Emma Green och hennes 35-åriga partner Emil Salon 2018.

Yannick Tregaro Familj