Wouter de vries leeftijd
Wouter de vries leeftijd

Wouter de vries leeftijd /\ Heel de heer! De man in kwestie is Wouter de Vries jr. Onder de vele banen die hij heeft gehad, zijn onder meer houthakker, kibboetsvrijwilliger en straatschoonmaakster. Ongeveer 10 jaar zijn verstreken sinds hij op deze gebieden begon te werken.

Vrijheid en geluk waren het enige dat voor mij telde toen ik begin twintig was. Born-to-run euforie misschien? Ik heb veel gereisd, hard gewerkt en tussendoor een saaie studie Economie gedaan. Dat werkte toen helemaal niet voor mij. ‘ Gewoon rood, idealistisch en eigenwijs was hoe ik overkwam. Het is een geweldige tijd.


Het werk dat Peter deed zou volgens Wouter alledaags moeten zijn om zijn nagedachtenis te eren. Ik wacht op een monument van Peter R. de Vries, niet op een standbeeld van mijn broer, zei hij vrijdagavond op Humberto. “Als samenleving moeten we op die plek stilstaan. Een gedenkteken waar je kunt reflecteren op het verleden en tegelijkertijd naar de toekomst kunt kijken.”


Nadat zijn broer op 6 juli werd doodgeschoten en op 15 juli aan zijn verwondingen overleed, vraagt ​​Wouter de burgemeester van Amsterdam om een ​​straat naar hem te noemen. Verzin een straatnaam voor Peter R. de Vries, een beroemde zeeheld. Peter’s kinderen Royce en Kelly mogen de locatie uitkiezen als Wouter dat wil.

Wouter werd de afgelopen weken overspoeld met bemoedigende berichten. “Ik wil graag van deze gelegenheid gebruik maken om iedereen te bedanken voor hun vriendelijke woorden, gedachten en gebeden”, zei hij. “1 procent van de bevolking is genoeg om Peters oproep tot actie de moeite waard te maken. Royce, Kelly en zijn kleinkinderen zullen nooit volledig kunnen herstellen van hun verlies. Eerlijk gezegd is het een van de slechtste plaatsen om daarvoor te zijn.”

Wouter de vries leeftijd
Wouter de vries leeftijd

Docent op Windesheim in Almere, Wouter de Vries jr. is tevens werkzaam als libero bij Hero in Wognum. Libero’s in dit bedrijf hebben de vrijheid om alles op te pakken, te verbeteren en/of te innoveren om het bedrijf met minstens 30 procent te laten groeien. Een mooie kans voor een doorgewinterde marketingexpert om te pronken met zijn of haar vaardigheden.

Services Marketing Management is een van de 25 boeken die hij heeft geschreven op het gebied van services marketing management. In september van dit jaar kwam de zevende editie uit. Er zijn veel sprekers van Wouter de Vries jr op het gebied van marketing, management en service. 620 organisaties later ben ik nog steeds sterk. Blue Bananas, een boek over management dat samen met Thiemo van Rossum is geschreven, staat steevast in de top 100 van boeken op www.managementboek.nl.

Hij was een Nederlandse onderzoeks- en misdaadverslaggever genaamd Peter Rudolf de Vries. De Vries’ misdaadrapportageprogramma Peter R. de Vries, misdaadverslaggever (Crime Reporter; 1995-2012) legde spraakmakende zaken vast en vergaarde een massale aanhang in Nederland.

Zijn politieke partij werd kort na de oprichting in 2005 ontbonden. Toen hij op 6 juli 2021 RTL Boulevard in Amsterdam verliet, werd hij door een bewaker in het hoofd geschoten. Ondanks dat hij met spoed naar een ziekenhuis was gebracht, verslechterde zijn toestand snel en negen dagen later stierf hij.

Wouter de vries leeftijd
Wouter de vries leeftijd