Willibrord frequin ziek
Willibrord frequin ziek

Willibrord frequin ziek /\ Hoeveel vrees ik voor het einde? Ja, dat is wat je van mij probeert te krijgen. Mijn hele leven was ik doodsbang om dood te gaan, en nu ik ermee geconfronteerd wordt, ben ik niet “Frequin zei dit.

Euthanasie is misschien een optie voor mij.” Ja, je hebt dat een beetje uitgesteld. “Natuurlijk, het is een beetje ongewoon.”

Toen Frequin de talkshow van Beau van Erven Dorens noemde, zei Frequin: “Het klinkt raar dat ik het zeg, maar dan zou ik die geweldige talkshows van je moeten missen.” De angst om dingen te verliezen en het niet kunnen zien van dierbaren bracht hem ertoe de situatie als ‘eng’ te omschrijven.

Willibrord frequin ziek

Er zijn er nu veel, maar ik denk ook dat dit de laatste keer zou kunnen zijn. Het kan echter nog een jaar of twee duren.”

Vorig jaar werd bekend dat Frequin ernstig ziek is. Hij lijdt aan een vorm van Parkinson (vasculair parkinsonisme).

Bij de lancering van zijn biografie ging verslaggever Jordi Versteegden zitten met een tengere Frequin.
Willibrord Frequin, een 80-jarige voormalige televisiepresentator, vecht tegen een ernstige ziekte en beweert dat hij niet veel tijd meer heeft. Volgens Willibrord is vorig jaar bij hem vasculair parkinsonisme (ziekte van Parkinson) vastgesteld.

“Het enige wat ik wil doen is mijn ervaring delen. Ik ben bang dat ik niet lang meer zal leven”, zegt Willibrord in een verklaring aan de krant. Hij beweert dat hij geen energie meer heeft en niet meer zelfstandig uit bed kan komen, maar zijn toestand verschilt van dag tot dag en hij kan niet zelfstandig uit bed komen. “Ik ben helemaal uitgeput.”

Hij heeft geen idee hoe lang hij nog heeft. De een zegt zes maanden, de ander zes weken. Zelfs de dokter is verbijsterd. begin volgende maand een boek over hem. In november maakte Willibrord bekend dat hij de televisie zou verlaten. Hij was de afgelopen jaren te zien in het RTL-reisprogramma.

Better Late Than Never. De Week van Willibrord, te zien bij RTL en SBS, was zijn vorige show en hij werkte ook als verslaggever voor KRO’s Brandpunt.


Ik wil gewoon mijn verdieping met anderen delen. Frequin zegt tegen de krant: “Ik vrees dat ik nog maar een korte tijd te leven heb…” Hoewel zijn toestand dagelijks verandert, zegt hij weinig energie te hebben en niet meer zelfstandig uit bed te kunnen komen. “Ik ben uitgeput tot het punt van uitputting.

“Ik heb er genoeg van.” Hij heeft geen idee hoe lang hij nog heeft. De ene zegt zes maanden, terwijl de andere zes weken zegt. Zelfs de dokter is verbijsterd. Ik wil mijn verhaal vertellen. Ik ben bang dat ik het niet ga halen’, zegt Willibrord in een verklaring aan de krant.

Het is moeilijk voor hem om alleen uit bed te komen, en hij zegt dat hij uitgeput is, maar dat is niet altijd zo. “Uiteindelijk weet hij niet hoeveel tijd hij nog te leven heeft. De een zegt zes maanden, de ander zes weken. De dokter ook niet.”

Willibrord frequin ziek
Willibrord frequin ziek