Willibrord frequin ziek
Willibrord frequin ziek

Willibrord frequin ziek /\ “Is mijn angst om dood te gaan echt? Wat je probeert te bereiken is correct. De dood is altijd een bron van angst voor mij geweest, maar ik realiseerde me niet hoeveel totdat ik er oog in oog mee stond” Frequin, wie klonk zichtbaar uitgeput, viel in.

“Euthanasie is een mogelijkheid voor mij. Zeker, je hebt het een beetje naar achteren geschoven. Natuurlijk, het is een eigenaardige situatie.”

“Het is grappig dat ik het zeg, maar dan zou ik die uitstekende chatshows van je moeten missen”, zei Willibrord over de show van Beau van Erven Dorens, die hij bleef bespreken.

Voor hem was het idee om afgescheiden te zijn van zijn dierbaren en te moeten leven zonder het comfort van thuis, ‘beangstigend’. “Nu ik ze zo vaak zie, vraag ik me af: is dit de laatste keer? Het kan echter nog een jaar of twee duren.”

“We verwerken het feit dat ik ga sterven”, voegde Willibrord eraan toe. Vorig jaar werd bekend dat hij een ernstige ziekte heeft.

Er wordt gedacht dat Willibrord een soort bewegingsstoornis heeft (vasculair parkinsonisme). ‘Nu ben ik een knorrige oude man. Ik breng het grootste deel van de dag in bed door, en jij gaat maar door.’

In Beau’s talkprogramma viel Willibrords verschijning op. Zijn laatste televisieoptreden werd in november live aangekondigd tijdens een bezoek aan HLF8 op het SBS6-netwerk.

“De enige reden dat ik hier ben, is om mijn ervaring te delen. Naar mijn mening is er nog maar zo veel tijd in mijn leven”, aldus Frequin volgens rapporten.

Hoewel zijn toestand van dag tot dag varieert, beweert het voormalige anker dat hij nu niet in staat is om zelf uit bed te komen. “Ik ben helemaal uitgeput.”

Willibrord frequin ziek

De levensduur van Frequin is op dit moment niet bekend. ‘Zes maanden, zes maanden, zes maanden. Zowel de arts als de patiënt twijfelen.’

Fons de Poel, een schrijver die in de tachtig goed bevriend was met Frequin, brengt begin volgende maand een boek over hem uit.

Hij heeft spijt dat hij Máxima heeft achtervolgd in het boek dat hij schreef. Toen Willem-Alexander nog kroonprins was, ging hij samen met fotograaf Edwin Smulders op zoek naar zijn liefde, die nog een prinses was.

“Toen ik jonger was, heb ik een vreselijke fout gemaakt. We achtervolgden haar in een voertuig. Het is een echte uitdaging. Uiterst gehaast.

Toen we het vliegveld naderden, vlogen we allebei bijna uit de hoek. Dat was iets waar ik uiteindelijk spijt van kreeg. , en ik gaf mezelf de schuld. Er bestaat geen twijfel over wat er met prinses Diana is gebeurd. Daar ben ik niet trots op.”

In november maakte Frequin bekend dat hij de televisie zou verlaten. Hij was de afgelopen jaren te zien in RTL’s reisprogramma Beter Laat Dan Nooit. De Week van Willibrord voor RTL en SBS, evenals KRO’s Brandpunt, waren zijn vroegere rollen.

Willibrord frequin ziek
Willibrord frequin ziek