wilfred genee ouders
wilfred genee ouders

Wilfred genee ouders /\ Afgelopen weekend is de vader van Genee overleden. ‘Tot groot verdriet van de familie’, aldus een woordvoerder van Talpa Network. De familie heeft in deze moeilijke tijd om privacy gevraagd. Derksen heeft Genee ook gevraagd om Genee vanavond met rust te laten.

Namens De Oranjezomer wenste Hélène Hendriks, die sinds dit weekend de show presenteert terwijl Genee op vakantie was, hem en zijn familie het allerbeste. Net als veel van de kijkers van de show.

Het is al twee nachten op rij dat de sporttalkshow van Wilfred Genee een nieuw kijkrecord heeft gevestigd. Nadat er zaterdag 847.000 werden bekeken, liep het aantal zondagavond op tot 891.000. Daarom is Genee in verschillende media opgevoed, maar Derksen smeekte hen om hem er voorlopig buiten te houden.

Een hartaanval doodde Wilfreds vader afgelopen weekend, nadat hij de dood van zijn vrouw voor de zijne aanzag. Genee’s moeder was net bewusteloos geslagen door een val van de trap. Toen hij de mogelijkheid overwoog om zijn vrouw te verliezen, zonk zijn hart ineen. Johan Derksen verzocht de sporttalkshow Wilfred voorlopig met rust te laten, nadat hij zoals vaak op sociale media belachelijk werd gemaakt.

Talpa Networks had eerder op de dag aan Shownieuws bevestigd dat de vader van Genee was overleden. Het was met grote droefheid dat de familie van Wilfred Genee dit weekend vernam dat zijn vader was overleden. Tijdens deze moeilijke tijd vraagt ​​de familie u om hun privacywensen te respecteren.

Er zijn een aantal zeer trieste familieomstandigheden waar Wilfred mee te maken heeft”, aldus Derksen in de sporttalkshow. Als ze Genee wat tijd voor zichzelf wilden geven, stelde de presentator de vraag aan het publiek.

Talpa Networks bevestigde eerder vandaag de dood van Genee’s vader aan Shownieuws. “De familie van Wilfred Genee verloor in het weekend hun vader, wat hen veel verdriet bezorgde. In deze moeilijke tijd vragen de nabestaanden resoluut om privacy.”

wilfred genee ouders
wilfred genee ouders

In 1986 studeerde Genee af aan het Stedelijk Gymnasium Leeuwarden met een gymnasiumdiploma en was in die tijd vice-voorzitter van de Leeuwarder Gymnasiasten Club. Hij was keeper bij RKVV MKV ’29, een Leeuwarder voetbalclub. Een master in de rechten aan de Rijksuniversiteit Groningen was de volgende stap van Genee na haar middelbare school. Van jongs af aan streefde hij ernaar ‘iets met sport te doen’. Naast zijn studie werkte hij daar bij OOG TV, de lokale omroep van Groningen.

Genee stapte in 2001 over naar RTL. Daarna presenteerde hij de populaire voetbaltalkshow Voetbal Insite, die oorspronkelijk werd gespeld met een t als een samentrekking van ‘inside’ en ‘website’, aangezien kijkers via de website vragen konden stellen.

Met Johan Derksen en diverse analisten als Willem van Hanegem, Piet de Visser, Hans Kraay en Wim Kieft als vaste co-presentator vormde hij een vast duo op het programma. Als vervanger van RTL Boulevard voor Beau van Erven Dorens trad hij meermaals op.

Toen hij en Humberto Tan in 2005 Talpa verlieten om zich bij Tien te voegen, kreeg het een nieuwe naam. Op dit evenement was onder meer de Competities te zien. Genee keerde terug naar RTL na het overlijden van deze televisiezender en de overname ervan door laatstgenoemde.

wilfred genee ouders
wilfred genee ouders