Wie is wesley adema
Wie is wesley adema

Wie is wesley adema /\In Nederland is Wesley Adema een ambtenaar en politicus, geboren in Nijmegen. Van 13 april 2013 tot 17 april 2021 was hij partijvoorzitter van de ChristenUnie.

Vastgoedmagnaat Wesley Adema en zijn vrouw Alicja verruilen hun villa in Steenrijk voor een huisje in Gorredijk, Friesland, in de tweede aflevering van de televisieserie “Steenrijk, berooid”.

Marco Heide en zijn jongens zijn daarentegen van harte welkom om een ​​week door te brengen in residentie Adema.

Vader Marco en zijn twee jongens, Nick en Leroy, wonen in het Friese Gorredijk. De financiële problemen werden erger toen zijn vrouw het gezin verliet om met een andere man te trouwen en Marco werd ontslagen.

Hij en zijn vrouw hebben het niet goed, en ze moeten het doen van negentig euro per week.

De jongens hebben een sterke kameraadschap en zijn vastbesloten om ondanks het gebrek aan financiële middelen iets van hun leven te maken.

Wie is wesley adema
Wie is wesley adema

Wesley droomde er als kind al van miljardair te worden. Na jaren van hard werken heeft zijn doorzettingsvermogen zijn vruchten afgeworpen, aangezien hij en zijn vrouw nu verschillende vastgoedprojecten en bedrijven bezitten en exploiteren.

“Als we op dit moment besluiten om naar Dubai te gaan, zullen we dat doen”, zegt de kapitein. De vraag of we dat kunnen, hoeft niet beantwoord te worden. In werkelijkheid, legt Wesley uit, “hebben we helemaal geen budget.”

De Provinciale Staten namen in 2006 het besluit om voor de Provinciale Statenverkiezingen van 2007 een nieuwe lijsttrekker voor te dragen, ter vervanging van Rein Ferwerda, die sinds 2001 de zittende leider was.

Om daar achter te komen, benaderde iemand Adema, die op zijn beurt het hoofd van de Friese CU benaderde. Na die verkiezingen werd in Friesland en enkele andere provincies voor het eerst een college van gedeputeerde staten opgericht, waaronder de CU die lid was van de Raad van Vakbonden.

Vertegenwoordiger Adema, die samen met twee andere leden van zijn partij in het Huis van Afgevaardigden in zijn provincie werd gekozen, heeft nu een portefeuille met onder meer verkeers- en vervoerskwesties, het milieu en beleid voor armoedebestrijding.

Wie is wesley adema
Wie is wesley adema

De Friese politieke kringen waren begrijpelijkerwijs verontrust over het feit dat de ChristenUnie eerder oud-wethouder Sicco Boorsma had voorgedragen als kandidaat-gedeputeerde, wat publiekelijk bekend was gemaakt.

Zelfs temidden van het egoïstische slib dat Instagram is, vond ik een sprankje hoop: plotseling was er op de televisie Wesley Adema, een getatoeëerde flatprater die rondrijdt in zijn Lamborghini Urus en deuren intrapt over passief inkomen uit onroerend goed investering.

Als Adema hoort dat de (vastgoed)prijzen zijn gestegen, wordt hij ontevreden en gaat hij op zoek naar alternatieve investeringen.

Aan het slot van een film verschijnt een parkeerplaats met vorkheftrucks en hij kondigt aan dat hij gaat investeren in het bedrijf van twee jonge ondernemers. Excellent!

Ze genieten er ook van, zoals een kijker op Twitter opmerkte: “Kijk naar de glitter in de ogen van de drie mannetjes!” ‘Wauw, die jongens zijn zo aardig en dankbaar’, merkte een tweede persoon op als reactie op de vorige.

Wie de familie ziet, staat versteld hoe ‘harmonisch’ het lijkt.