Wesley hoedt vader
Wesley hoedt vader

Wesley hoedt vader /\ Wesley Theodorus Hoedt is een Nederlandse profvoetballer die als centrale verdediger speelt voor Anderlecht in de Belgische Pro League en voor het Nederlands Elftal.

Hoedt is een product van het jeugdprogramma van AZ en is geboren in Alkmaar. Hij maakte zijn debuut in het eerste elftal voor AZ tegen PAOK in de UEFA Europa League op 12 december 2013.

Hij stond de hele wedstrijd op het veld, die eindigde in een 2-2 gelijkspel.

Wesley Hoedt is een nieuwkomer bij Oranje, dus het wordt tijd om hem eens onder de loep te nemen. In dit stuk zullen we ons concentreren op zijn geweldige vriendin, Melanie Hania.

Melanie, een 24-jarige jeugdvriend van Wesley, en de twee wonen momenteel in Rome, waar de voormalig AZ-speler voetbalt voor Lazio.

Melanie is een moeder (samen met Wesley natuurlijk), en daar moeten we ons van bewust zijn. Haar Instagram staat vol met foto’s van haar zwangere buik en hun kind Noli.

Gelukkig zijn er enkele beelden beschikbaar waarop we de dame in al haar glorie kunnen bekijken.

Zoals het een echte voetbalvrouw betaamt, is deze blondine daar te vinden.

Omdat de kunstenaar nog steeds in Nederland woont en Hoedt sinds juni vorig jaar in Brussel woont, onderhoudt het stel nu een afstandsrelatie.

In een interview met het blad stelt Heesters dat het dragen van ‘mooi’ ondergoed erg belangrijk voor haar is.

Wesley hoedt vader

“Als ik niet met Wesley in Brussel ben, draag ik ook mooie lingerie.” “Ik draag het gewoon voor mezelf”, geeft Heesters toe, eraan toevoegend dat ze nog meer uittrekt als ze bij Hoedt is.

Hoedt stapte al op jonge leeftijd over van AZ Alkmaar naar SS Lazio vanuit het Italiaanse Rome.

De Romeinen waren dolblij dat de verdediger Stadio Olimpico zou bezoeken, maar ze waren nog blijer dat hij vergezeld zou worden door zijn lieftallige vriendin Melanie.

Hania kreeg al snel bekendheid in Italië, met regelmatig beelden van haar in de krantenkoppen. Hoedt en Hania vonden het heerlijk om in de Middellandse Zee te wonen en in september 2016 verwelkomden ze hun eerste kind, Noli.

Emma Heesters onthulde een paar maanden later dat ze eindelijk verliefd was: op iemand uit de voetbalwereld.

De naam van Wesley Sneijder werd al snel weer gehoord. “Ik heb iemand ontdekt en ik ben er dolblij mee.”

Het is geweldig om iemand belangrijk in je leven te hebben, iemand met wie je je prestaties kunt delen en kunt sparren.”

“Het is Wesley Sneijder niet”, zegt de verteller. Mijn nieuwe minnaar is bij sommige mensen wel bekend. Hij komt uit de voetbalwereld”, zegt Emma in Partymagazine.

Wesley Hoedt is momenteel het onderwerp van de verdieping.

Emma zegt over haar minnaar: “Het is ongelooflijk goed om iemand te hebben die de entertainmentkant kent.” “En hij is ambitieus, en we zijn allebei uitstekende sparringpartners.”

Het stel heeft het niet alleen goed op dit moment, maar maakt ook plannen voor de toekomst. ‘Ja, uiteindelijk denk ik van wel’, voegt Wesley toe als hem wordt gevraagd of er een bruiloft of kinderen op de kaart staan.

Dat is het, althans voor mij.’ ‘We hebben het er heel snel over gehad’, zegt Emma over hun gesprek. We zijn dol op elkaar, en we zijn er allebei van overtuigd dat jij de ware voor ons bent.

Dat zal ongetwijfeld gebeuren in de toekomst.’Misschien een kind.’

Spelers die op jonge leeftijd de sprong van de Eredivisie naar een eredivisie maken, worden regelmatig bestraft.

Deze voetballers moeten volgens kenners eerst in Nederland volwassen worden. “Ik speel hier elk seizoen tegen Juventus, Napoli, AS Roma en noem maar op”, zegt Hoedt tegen het Noordhollands Dagblad.

Higuain, Icardi, Dzeko, Belotti en Bacca zijn allemaal spitsen. Dat zijn dubbeltellende wedstrijden. Daardoor heb ik hier maatregelen genomen die ik in Arizona niet had kunnen nemen.

Ik doe ook veel kennis op door naar de andere verdedigers te kijken.”

Wesley hoedt vader
Wesley hoedt vader