Wesley adema vrouw
Wesley adema vrouw

Wesley adema vrouw /\ Vastgoedmagnaat Wesley Adema en zijn vrouw Alicja verruilen hun villa in Steenrijk voor een huisje in Gorredijk,

Friesland, in de tweede aflevering van de televisieserie “Steenrijk, berooid”. Marco Heide en zijn jongens zijn daarentegen van harte welkom om een ​​week door te brengen in residentie Adema.

Wesley droomde er als kind al van miljardair te worden. Na jaren van hard werken heeft zijn doorzettingsvermogen zijn vruchten afgeworpen, aangezien hij en zijn vrouw nu verschillende vastgoedprojecten en bedrijven bezitten en exploiteren.

“Als we op dit moment besluiten om naar Dubai te gaan, zullen we dat doen”, zegt de kapitein. De vraag of we dat kunnen, hoeft niet beantwoord te worden. Een budget is eigenlijk niet meer iets dat we hebben”, zegt Wesley op deze manier:

Ze verhuizen naar het huis in Gorredijk, Friesland, waar de alleenstaande vader Marco Heide en zijn twee jongens Leroy en Nick wonen met hun moeder, een alleenstaande moeder.

Deze hachelijke situatie is voor Marco sinds zijn scheiding van zijn vrouw. Er ging een jaar voorbij waarin ze haar man ontrouw was. Later, toen Marco het gat in de deur had gewezen, zei ik: ‘Daar zit het gat in de deur.

Wesley adema vrouw
Wesley adema vrouw

‘ Hij ontdekte dat zijn ex-vrouw niet meer in leven was, maar ze is blijven zorgen voor hun twee kinderen. Het was niet alleen dat ze hun moeder niet wilden zien omdat ze een nieuw vriendje had, wat niet goed past bij hun gezinsdynamiek, zoals Marco aangeeft.

Voor 90 euro per week moeten de jongens het doen. Wel hebben ze deze week een groter weekbudget van in totaal 2750 euro in vergelijking met voorgaande weken.

Hij liep de paskamer uit met een roze trui aan en een brede grijns van oor tot oor. Het vermogen om zo te kunnen lopen heeft lang geduurd voor mij.’

‘Als ik dat niet doe, draag ik een trainingsbroek en een T-shirt,’ mompelde Marco terwijl de tranen over zijn wangen stroomden. zorg betekent heel veel voor mij.

” Op dit moment kan ik niet praten “”Ik huil”, zei hij. Ze waren blij voor hun vader.,,Ik heb het hem gegeven zodat hij iets goeds heeft voor een keer,” zeiden Leroy en Nick. “Dat maakt me echt blij.”

Wesley adema vrouw
Wesley adema vrouw

Dit wordt ondersteund door hun villa in Breda. Hun twee kinderen, Sky en Josh, houden hen behoorlijk bezig naast hun succesvolle professionele carrière.

De vier vertrokken op hun handelsreis. Volgens Wesley: “Het geeft me echt een geweldig gevoel dat we dit kunnen delen en dat we andere mensen in ons huis kunnen laten wonen met ons geld.

” “Ik vind het ook leuk om de kinderen mee te nemen in deze ervaring en ze te laten zien dat er een andere kant aan de medaille is.”

Ze zijn zich niet bewust van de moeilijkheden die Wesley Adema, een makelaar, doormaakt. Het is mogelijk voor het gezin om op vakantie te gaan wanneer ze maar willen, aangezien ze een woning in Breda hebben en twee Lamborghini’s en een Bentley op de oprit.

Om zijn jongens ‘de andere kant van de medaille’ te laten zien, liet Adema een ander gezin een tijdje in luxe leven. Daarom kozen ze ervoor om ondanks dat ze blut waren toch in Steenrijk te rijden.