Welmoed sijtsma ziek
Welmoed sijtsma ziek

Welmoed sijtsma ziek /\ Na aan Omrop Fryslân en het Jeugdjournaal te hebben gewerkt, verhuisde Sijtsma naar WNL om de ochtendshow Goedemorgen Nederland te hosten, die wordt uitgezonden op WNL. Op1 is een talkshow die ze ook host.


Met een yogamat in de hand liet Sijtsma haar zussen weten dat ze ergens op vakantie was. Maar de zussen wilden natuurlijk wel een foto van zichzelf maken op een yogamat.

Ik heb het niet ontvangen en ook niet verwacht. Sijtsma reageerde zaterdag met de woorden: “Ik ben blij dat het nu naar buiten komt.” ‘Eindelijk hebben ze de waarheid ontdekt. ​​

Laat het me weten als je nog iets nodig hebt.’ Deze week Wie Is De Mol? fans waren enthousiast om een ​​aftelklok te zien op de sociale media-accounts van WIDM.

Voor het eerst werd er gebruik gemaakt van een livestream om de elf kandidaten bekend te maken. Ze moesten hun eigen huid redden. Dat komt omdat elke mededinger het publiek ervan moest overtuigen dat ze niemand aan het snuffelen waren.

Welmoed sijtsma ziek


Verhalen werden gedeeld door Arno Kantelberg, Fresia Cousino Arias, Everon Jackson Hoi, Glen Faria, Hila Noorzai, Kim-Lian van der Meij, Laetitia Gerards, Sahil Amar Asa, Suzanne Klemann, Thomas van Luyn en Welmoed Sijtsma. Ze maakten allemaal deel uit van de groep.

De enige kandidaat die expliciet aangaf geen mol te willen zijn, was Sijtsma. Ze beweerden dat het een hit zou zijn geweest bij de rest van de groep.

Het is niet iets wat Sijtsma graag doet, geeft ze toe. Ik was de enige van de tien kandidaten die niet de mol wilde zijn. Omdat ik dat niet kan, wil ik niet de mol zijn. “Ik heb een heel open gezicht en iedereen kan alles zien wat er door mijn hoofd gaat.”

Maar natuurlijk was er ergens een leugenaar. Na afloop hadden kijkers de mogelijkheid om te stemmen op de kandidaat die zij het meest verdacht vonden.

De eerste executie zou twee keer worden uitgesteld voor degenen die er het minst bij betrokken waren (één voor zichzelf en één voor een medekandidaat van hun keuze).

Journalist Arno Kantelberg kreeg de meeste stemmen, ondanks de scepsis van het publiek over zijn verdieping. Wie als laatste werd verdacht, is nog een raadsel.

Welmoed Sijtsma (30), de presentatrice van Goedemorgen Nederland, doet altijd haar best om door de eerste ring te komen op de discussietafel van Op1.

In het meest recente nummer van ‘LINDA’ bespreekt de presentatrice haar persoonlijke stijl en een fashion faux pas die ze maakte.

Welmoed droeg meer kleding die haar eigen persoonlijke stijl weerspiegelde, zoals baggy jeans met gaten, ruige Dr. Martens, een leren jack en humoristische accenten met een patroon of glitters.

“Ik kleed me wat netter nu ik het ‘volwassenennieuws’ aanbied”, legt ze uit. “In neutrale kleuren zoals blauw, groen en ecru, met dunne hakken, jumpsuits en coltruien.”

Welmoed sijtsma ziek
Welmoed sijtsma ziek