Vrouw van jim bakkum
Vrouw van jim bakkum

Vrouw van jim bakkum /\ De Nederlandse zanger, presentator en (musical)acteur Jimmy Johannes (Jim) Bakkum kwam in 2002/2003 voor het eerst onder de publieke aandacht als deelnemer aan het talentenprogramma Idols.

Als voormalig jurylid van het Junior Eurovisie Songfestival heeft Bakkum een ​​breed scala aan muzikale interesses. Ook de groep “De Hanswijckers” staat bekend om hun muzikale optredens.

Onder de musicals waarin hij verscheen zijn onder andere The Wizz, De Wereld van Mathijs en Dracula Spectacula. De musical Jekyll and Hyde, die hij aan het repeteren was met de muziekgroep Kosmo Theatre Productions, was net klaar met de repetities toen hij werd vermoord.

Hoewel hij in deze musical werd gecast, trad hij er nooit in omdat hij tegelijkertijd meedeed aan de finale van American Idol en besloot te vertrekken. Tommie Christiaan, die de hoofdrol in High School Musical en andere films had gespeeld, nam de rol korte tijd daarna op zich.

Plezier maken met elkaar is iets wat Jim en Bettina graag doen. Zelfs haar verjaardag is een speciale gelegenheid voor haar. Volgens Jim’s Instagram: “Vandaag wordt ze 64.

Vrouw van jim bakkum
Vrouw van jim bakkum

” De muzikale sensatie heeft die mijlpaal echter nog niet bereikt en is in plaats daarvan 42 geworden. Desondanks maken de twee niet alleen licht over elkaars situaties.

Jim wil ook graag zijn vrouw in het middelpunt van de belangstelling plaatsen. Hij noemt haar ‘degene die mij dagelijks laat zien hoe je naar het halfvolle glas kijkt’.

Om het comfortabel en plezierig te houden, moet het paar andere manieren vinden om dat te doen, wat volgens hem moeilijk is gezien hun hectische schema’s. “Eigenlijk ben ik er heel openhartig over,

omdat ik geloof dat dit een kwestie is die veel stellen die al heel lang samen zijn en een gezin hebben, bekend mee zijn en waarmee ze zich kunnen identificeren.

Het is belangrijk om geduld te hebben sinds de juiste moment voor elkaar zal komen.”

Het werd uitgebracht op 29 maart 2011 en het steeg snel naar de top van de iTunes-hitlijsten, waar het een korte tijd bleef staan. Er kwam een ​​radicaal ander geluid uit Bakkum, die voor het eerst in zes jaar weer in het Engels zingt.

Het nummer stond drie weken in de Top 100 (met als hoogste rang nummer 16) en kwam niet verder dan de tipparade bovenaan de Billboard-hitlijsten (tip 9)

Vrouw van jim bakkum
Vrouw van jim bakkum

. Het jaar daarop bracht Bakkum het nummer Wave uit, dat merkwaardig genoeg niet in de Top 100 of de Top 40 van de Billboard Hot 100 of Hot 40 kwam.

Als het adagium dat je iets moet leren op een oude motor klopt, heeft Jim Bakkum het op zijn motor in praktijk gebracht.

Tussen de twee is er een groot leeftijdsverschil in hun respectievelijke leven. Bettina Holwerda, de actrice met wie Jim getrouwd is, is 42 jaar.

Jim geeft niet om het verschil, omdat het niet substantieel is. Sterker nog, hij vindt het leuk om haar daarom uit te lachen.
De heer Bakkum en zijn vrouw, Bettina Holwerda, waren op dat moment ruim 10 jaar getrouwd. Alleen door hun samenwerking waren Danny en Sandy in staat om hun liefdesverhaal met succes uit te voeren tot het punt waarop ze echt verliefd werden.

De twee waren niet meteen verliefd, maar Jim vond haar “behoorlijk fascinerend”, volgens een interview met People. Je kunt niet meteen zien wat er in Bettina zit, omdat het een mysterieuze kwaliteit heeft.