Vrouw jorrit bergsma
Vrouw jorrit bergsma

Vrouw jorrit bergsma /\ Langebaanschaatser Heather Bergsma-Richardson zal geen comeback maken. De 30-jarige Amerikaan won een bronzen medaille in de achtervolging op de Olympische Zomerspelen 2018 in Rio de Janeiro, Brazilië.


Ze beviel in oktober van dat jaar van haar eerste kind, Brent. De vrouw van Jorrit Bergsma, Bergsma-Richardson, heeft tegen de Amerikaanse schaatsbond laten weten niet meer mee te doen.

Na de Olympische Spelen was moeder worden mijn ultieme doel.” Dat is geweldig nieuws. Twee jaar later had ik een idee van hoe ik me voelde.

Mijn beslissing om thuis te blijven en al mijn tijd met Brent door te brengen, heeft me doen beseffen hoeveel ik deze levensstijl waardeer, voegde Richardson eraan toe.

Vrouw jorrit bergsma

Door haar drie overwinningen op de wereldkampioenschappen enkelvoudige afstanden op de 500 meter, 1000 meter en 1500 meter werd Bergsma-Richardson tot wereldkampioen op alle drie de afstanden gekroond (ook in 2017). Ze won de wereldkampioenschappen sprinten in 2013 en 2014.

Dankzij de heropleving van het schaatsen wordt de Olympische schaatswedstrijd dit jaar leuker dan ooit. Verdedigend olympisch kampioen Jorrit Bergsma staat te popelen om het op de tien kilometer op te nemen tegen Sven Kramer.

Hiervoor heeft hij een lieve vrouw achter zich staan ​​die ook een ervaren schaatser is. Haar getrouwde naam is Heather Richardson-Bergsma, maar ze was voorheen bekend als Heather Richardson.

Amerikaans Als het gaat om 1000 en 1500 meter schaatsen, is Heather Bergsma-Richardson de beste. De 28-jarige vrouw van Jorrit Bergsma is wereldrecordhoudster op de 1500 meter en heeft een geweldige staat van dienst in haar carrière.

Als het op de Olympische Spelen aankomt, heeft ze eerder geen indruk gemaakt, en deze keer wil ze het graag goedmaken.

“Vriendje” en “Vriendin” werden vaak gebruikt in de eerdere delen van ons liefdesverhaal over schaatsen. Hij is 36 jaar oud en is de kalverliefde al lang ontgroeid. Heather Richardson is zijn vrouw en moeder van zijn twee kinderen.

Sommige nieuwere skaters kennen hem misschien niet. Dus, om je geheugen op te frissen, deze inwoner van North Carolina werd geboren in 1989 en heeft een indrukwekkende lijst met schaatsonderscheidingen verzameld.

Wereldkampioenschappen sprinten vonden bijvoorbeeld plaats in 2013, afstanden van 500 meter in 2015 en afstanden van 1500 meter in 2017. Wat dacht je van brons voor de Olympische massastart van 2018?

In 2015 trouwden ze. Ze hebben interesse in ecologische duurzaamheid en duurzaamheid. Je kunt hier een video van het duo en hun recyclingsuggesties bekijken.

De maatje van Irene Schouten wordt hier getoond. Er is een persoonlijke band tussen Marcel Bosker en deze schaatser. Fietsers gaan trouwen met Antoinette de Jong. Irene Schouten en Antoinette de Jong trouwden op dezelfde dag en op dezelfde plaats.

Vrouw jorrit bergsma
Vrouw jorrit bergsma