Vriendin wietze de jager
Vriendin wietze de jager

Wietze en Lieke Veld zijn al lang samen en tevreden. De afgelopen jaren heeft ze haar baan bij QMusic opgezegd om haar eigen bedrijf te starten. Juul Bettie, Harm-Adam en Kees Valentijn zijn op 19 september 2015 bij deze unie geboren.

Lieke opende eerder over Wietze in een interview met Flair. “Huwen en kinderen krijgen pasten totaal niet in het beeld dat ik in mijn hoofd had”, zegt hij. Mijn primaire focus lag op het bevorderen van mijn professionele carrière, wat een verheven doel van mij was. Mijn leven was totaal anders toen ik Wietze ontmoette.

Gericht op het mooi maken van ons huis, een huis kopen, leuke dingen doen en trouwen. Dit betekende op geen enkele manier dat ik mijn professionele ambities in de steek liet, maar ik ontdekte dat je met beide gemakkelijk kunt jongleren.”

Het stel is dolgelukkig, want dit is hun derde kind. Het echtpaar heeft twee kinderen: Juul Bettie, de eerste, en Harm-Adam, de tweede.

Woensdagmiddag vindt bij Qmusic in Amsterdam een ​​dj-set plaats van de vrouw van Wietze de Jager, Lieke Veld. Ze werkt al tweeënhalf jaar voor haar huidige werkgever en is nu klaar om voor zichzelf te beginnen.

Gisteren plaatste ze een foto van zichzelf op Instagram met het bijschrift: “Als je er nog aan denkt, is het de moeite waard om het risico te nemen.”

Deel uitmaken van de lunchshow was altijd al een levenslange ambitie voor Lieke geweest. Ze is blij met haar werk als eerste vrouwelijke medewerker van Qmusic. Ze zegt: “Ik ben blij dat we onze doelen hebben kunnen bereiken.” Programmadirecteur Iwan Reuvekamp sluit zich daarbij aan. “Het is tijd voor haar om door te gaan naar de volgende fase.” Tot slot willen we haar het allerbeste wensen voor de toekomst en haar feliciteren met een geweldige ervaring.

Vriendin wietze de jager
Vriendin wietze de jager

In juni maakte Lieke op de radio bekend dat ze haar “ultieme doel” had bereikt en niet meer zou schrijven voor het weekblad Flair. Het is nog steeds mijn overtuiging dat ik het verdien om erkend te worden. Op dit moment probeer ik een soort van reputatie als DJ op te bouwen,”

Ze beweert dat haar man Wietze het radiostation verliet na een woordenwisseling met ochtend-dj Mattie Valk. In januari kregen Wietze en Lieke voor het eerst een dochtertje genaamd Juul Bettie. In mei krijgen ze naar verwachting nog een kind.

Daar leerde hij de kunst van radioproductie aan BNN University. Van 2008 tot 2010 presenteerde hij een ochtendshow op AmsterdamFM en werkte hij als producer voor 3FM. Hij heeft ook een kanaal op YouTube. De Jager verscheen in de nachtprogrammering van oktober 2010 tot mei 2011 op een oude demo, aldus een bron bij Qmusic.

Vriendin wietze de jager
Vriendin wietze de jager