Vriend hans klok leeftijd
Vriend hans klok leeftijd

Vriend hans klok leeftijd /\ Hans Klok en Dann van Ling zijn vijf jaar samen. Ondanks het feit dat zijn vriend 23 jaar jonger is dan hij, lijkt de illusionist hier niet van onder de indruk. Steeds meer stellen in de entertainmentindustrie beschouwen hun grote leeftijdsverschil niet als een probleem.

Hans Klok ontmoette Dann van Ling tijdens een toneelstuk in het Koninklijk Theater Carré in Amsterdam in de zomer van 2016. In een van Hans’ bedrog bood Dann aan om hem te helpen. Twee weken later gingen ze samenwonen. Zowel Hans als Dann vinden het prima dat Dann 23 jaar jonger is dan zij.

Hans zegt tegen Volkskrant Magazine: “Hij is een oude ziel en ik ben een jeugdige ziel, dus ik schat dat we momenteel allebei rond de 40 zijn.”

Tijdens hun verblijf in de Verenigde Staten waren de twee van plan om te trouwen. Ze traden in 2019 op op de beroemde Strip in Las Vegas. Hans legde aan Story uit:

“Ik heb twee sterke redenen om met Dann te trouwen.” “De primaire motivatie is romantisch van aard. Dann heeft een speciaal plekje in mijn hart, en ik wil de rest van mijn leven met hem doorbrengen. Dan is er het zakelijke aspect van de dingen.

Zo ben ik van plan een blijvende indruk achter te laten op de wereld. Dann zal voor al mijn trucs en geheimen zorgen als mij iets overkomt. “Ik weet zeker dat hij het met al zijn macht in de gaten zal houden.”

De eerste paar maanden werden verbruikt door Hans’ Las Vegas act. Plots werd de stad stilgelegd vanwege een corona. Omdat de stad “dood” aanvoelt, “we willen hier niet trouwen”,

Dann en, die sinds 2016 aan het daten zijn, hebben hard gewerkt aan hun Nederlandse carrière. Ze leerden elkaar kennen tijdens zijn optreden in Carré.

Toen trok Hans Dann, een 26-jarige toeschouwer, om hem te helpen bij een van zijn routines. Het duurde niet lang voordat het paar besloot te trouwen en samen te gaan wonen.

Hans vertelde later aan het AD dat hij zich “veruit de aantrekkelijkste man die ik ooit heb gezien” voelde toen hij naast hem stond. Je kunt natuurlijk niet weten of zoiets moois en liefs al een minnaar of vriendin heeft. Of ze nu getrouwd zijn of niet, ze wonen samen.

Mijn vriend die ook bij het evenement was, vroeg daarom om het telefoonnummer van Dann. Als grap vroeg ik hem om me een sms te sturen.

Als hij daarna een biertje wilde drinken, dan kon dat. Ja, dat deed hij inderdaad. Van het een kwam het ander, enzovoort.”

Vriend hans klok leeftijd

Zijn overwinning op Veronica Magazine werd vergeleken met ‘een Griekse god’ en sindsdien zijn ze samen. Hans plaatst niet veel foto’s van zijn vriendin op Instagram, maar Dann, die momenteel in dienst is van het bedrijf van Hans, doet dat wel.

Het idee kwam vanmiddag bij hem op. Ik sta versteld”, geeft een verwarde Stevens toe, terwijl Klok grinnikend naast hem staat. Jij en ik hebben het hier eerder over gehad en ik vind het leuk omdat we van plan zijn om nog lang door te gaan.

Ook al heeft Klok nooit een leuke tijd gehad in een huwelijk gaan zij en haar nieuwe echtgenoot het proberen.’Proost!’riep Klok uit.

Hans en Dann hebben nu zes jaar een relatie. De illusionist was al een tijdje vrijgezel voordat hij Stevens ontmoette, en hij had er enorm van genoten. Stevens was in de menigte toen Klok hulp zocht bij een van zijn illusies tijdens een show in Carré eind 2016.

De twee werden al snel onafscheidelijk en ze zijn niet alleen verliefd, maar ook samen in zaken. Ook een illusionist, Stevens werkt voor Klok’s bedrijf als een bijzaak.

Vriend hans klok leeftijd
Vriend hans klok leeftijd