Vera Herngrens Mamma

Vera Herngrens Mamma / Tillsammans med sin före detta fru Jenny Myrberg, som han skildes från 2003, är han förälder till deras tre äldsta barn, Fanny, som nu är 30 år, Vera, som är 25 år, och Leo, som är 21 år. gammal.

Felix Herngren fick sitt första barn när han var 24 år och under de efterföljande 22 åren har han fått ytterligare fem barn. Totalt har han sju barn. Tillsammans med sin före detta fru Jenny Myrberg, som han skildes från 2003, är han förälder till deras tre äldsta barn, Fanny, som nu är 30 år, Vera, som är 25 år, och Leo, som är 21 år. gammal. Han har tre barn med sin nuvarande fru, manusförfattaren Clara Herngren som är 48 år: Bill som är 15 år, Iris som är 10 år och Lisa som är 8 år. Dessutom har Clara en son som heter Nils, som nu är 21 år gammal, från ett tidigare förhållande. Felix Herngren är styvfar till Nils. Vilket stort antal!

30-åring Enligt den professionella nätverkswebbplatsen LinkedIn jobbar Fanny Herngren-Rosén för närvarande på företaget Soderberg Agentur, vilket föreslår att hon går i sin pappas fotspår genom att arbeta i filmbranschen. Och för de som har hållit koll så hade den äldsta dottern Fanny också en liten roll i sin pappa Herngrens film Hundringen som flygvärdinna som hoppade ut genom fönstret och försvann 2013.

Fannys personliga liv kretsar kring hennes familj, vilket består för närvarande av maken William Rosén, 32, och deras ettåriga dotter Milou. Familjen bor för närvarande på kungliga Djurgården i Stockholm. Herngren var en glad förälder när han släppte bilder från kapellet på Djurgrden efter att hans äldsta dotter Fanny och hennes fästman William gifte sig.

Regissören för programmet “Hissen – med Filip & Fredrik” på Kanal 5 berättade för oss att paret gör det till en poäng att spendera lite tid tillsammans i sina späckade scheman när det är möjligt.

Vi ser till att lämna tillräckligt med tid i våra scheman för varandra. Varannan vecka lämnar vi barnen hos en barnvakt och går ut på en trevlig restaurang för att äta middag. Det sa han åtminstone då.

Felix Herngrens första fru, Jenny Herngren, är mamma till hans tre barn: Fanny, Vera och Leo. Felix och Jenny Herngren skilde sig efter att ha fått tre barn tillsammans. Han är pappa till Bill och Iris Herngren, förutom Nils Herngren som är Claras son. Han är gift med Clara Herngren.

Att du har sex barn innebär också att du är hemma med dem på heltid. Om du arbetar bredvid mig och mina kompisar kommer du att få möjlighet att lära känna dem också. Däremot kan man med säkerhet säga att det kommer att bli ett fullspäckat schema, som Felix Herngren konstaterade tidigare i TV4:s “Nyhetsmorgon”.

You may also like...