Trijntje oosterhuis zwanger
Trijntje oosterhuis zwanger

Trijntje Oosterhuis zwanger /\ Trijntje Oosterhuis heeft haar najaarsclubtour uitgesteld omdat ze zwanger is. Zo heeft ze haar concert van 18 december in de Heineken Music Hall in Amsterdam geannuleerd.


In een post op haar officiële website legt de zangeres haar redenering uit. Alvin Lewis, de 43-jarige tweelingbroer van rock- en souldiva Berget Lewis, is de gitarist en producer van Trijntje. De twee zijn al een tijdje aan het daten.

In december wordt Trijntje verwacht. Walk Along, haar liedje op het Eurovisie Songfestival in Wenen in mei, suggereert dat ze toen al zwanger was. Nadat ze een jurk met een naveldiep decolleté afwees, koos ze voor een opvallend wijde outfit.


Met de ontbinding van haar huwelijk met voormalig VARA-topman Sander van den Eeden heeft Trijntje twee zonen, Jonas (10 jaar) en Marijn (8 jaar). Na tien jaar huwelijk scheidde het paar in 2012. Van den Eeden zou hem hebben bedrogen. Sander en Trijntje daarentegen ontkenden dit ten stelligste.

Trijntje oosterhuis zwanger

Door hun hechte vriendschap werkten Alvin en Trijntje ook op professioneel vlak samen. Trijntje en Tjeerd Oosterhuis, met wie Alvin in de band Total Touch speelde, introduceerden hen. Al sinds “onheuglijke tijden”, aldus Berget Lewis, komen de families Oosterhuis en Lewis samen. Nabijheid is duidelijk.” Ter ere van elkaars verjaardagen komen we samen.”

In de Nederlandse muziekindustrie is Alvin inmiddels een begrip achter de schermen. Hij heeft gewerkt met Glennis Grace, Hind, Dewi Pechler, Boris, zijn zus Berget en zijn eigen band, Seeka, als sessiemuzikant. Eljah, de zoon van Alvin uit een eerdere relatie, is er al.
In de maand augustus vorig jaar is Trijntjes ex-man weer vader geworden. Larissa van den Bemt is de moeder van de jongen. De ex-vriendin van DWDD jakhals Matthijs Kleyn werkte samen met Van den Eeden bij de VARA.
Voorstellingen van La Oosterhuis in Metropool Hengelo op 17 oktober en Hedon in Zwolle op 1 oktober zijn verplaatst. Er is geen nieuwe datum bekend voor het concert in 013 in Tilburg. Publiek dat al een ticket heeft voor de geplande show in de HMH krijgt automatisch zijn geld terug.
De tour die in september van start gaat, staat in het teken van haar nieuwe album Walk Along. “Gelukkig was het mogelijk om enkele shows te verplaatsen”, zegt de zanger, die dit jaar werd uitgeschakeld voor de finale van het Eurovisie Songfestival. “Ik heb ontzettend veel zin in deze clubtour, waarna ik met zwangerschapsverlof ga. gewoon weer het podium van de Ziggo Dome samen met de andere Ladies Of Soul, waar ik ook enorm veel zin in heb”.

Trijntje Oosterhuis is in verwachting van haar derde kind. Het is zeer waarschijnlijk dat de zangeres al zwanger was tijdens het Eurovisie Songfestival in Wenen, waar ze het nummer ‘Walk along’ in een opvallend wijde outfit ten gehore bracht.

Trijntje heeft inmiddels twee zonen uit een eerder huwelijk met Sander van den Eeden, CEO van VARA. Deze keer is ze zwanger van haar huidige vriend, gitarist-producer Alvin Berger. Trijntje verplaatst haar geplande optredens in het najaar vanwege haar zwangerschap.

Trijntje oosterhuis zwanger