Tommy Salo Förmögenhet

Tommy Salo Förmögenhet
Tommy Salo Förmögenhet

Tommy Salo Förmögenhet /\ Tommy Salo har varit arbetslös i hockeybranschen sedan han slutade som sportchef för Leksand i december 2014. Nästan fem år senare på dagen har Salo återvänt till hockeyligan. Hockeysverige.se är stolta över att kunna meddela att han tar över som huvudtränare för Hedemora SK i division 2 från och med denna säsong.

ett påstående som Salo bekräftar. Den här gången säger Salo till Hockeysverige, “Jag kände hur det bara brann” när han fick förfrågan. En av de mest skickliga svenska hockeyspelarna har återvänt till sporten. Det handlar om Tommy Salo, den finske målvakten som vann OS- och VM-guld. Baserat på sitt tidigare arbete har han

det finns ingen information tillgänglig på internet men vi kommer att försöka uppdatera den snart

har spelat för tre olika NHL-lag (New York Islanders, Edmonton Oilers och Colorado Avalanche) under loppet av 10 säsonger. Hans senaste hockeyrelaterade jobb var som sportchef för Leksands hockeylag, där han övervakade lagets uppflyttning till Svenska Hockeyligan. Surahammaren, 48 år gammal, kommer nu att fungera som

Jag blev tillfrågad att hjälpa tränaren Hedemora SK förra säsongen, men det kändes inte som det passade just då. Tommy Salo säger till Hocke sverige.se “Nu passade det in samtidigt som jag känner ett sug och tycker att det ska bli riktigt kul”, och tillägger: “För mig spelar inte uppdelningarna någon roll, men för andra gör de det. “

för mig handlar det om att älska det jag gör. Den här gången, när jag fick förfrågan, var jag hungrig efter möjligheten och kände att magen brann. Jag har alltid tyckt att det var avgörande att du tycker om det du gör, annars kan ansträngningen lika gärna inte vara värt det. Då blir det irrelevant.

vilken liga eller kategori det än är i. “DET KOMMER ATT DYNAS PÅ MIG ATT JAG BRÄNNER PÅ DET HÄR.” Varför är du så entusiastisk över just det här uppdraget? Jag hade Kungälv från 2007 till 2010 och tycker att detta är av samma kvalitet. Eftersom jag har varit här förut är jag medveten om vilka åtaganden det innebär.

inte bara vilka krav de kan ställa på mig, utan också vilka krav jag kan ställa på deltagarna. Jag tror att jag har något av värde att erbjuda dem i utbyte mot något de kan ge mig. Jag tror att vi kan vara inne på något här. Vad sägs om det som drog dig tillbaka till hockeyn efter att du lämnade Leksand 2015? Det finns inget jag har försökt hitta

arbete, punkt Som jag nämnde tidigare, hjälper det att verkligen bry sig om sitt arbete, och det gör jag nu. Det här kommer att vara ett utmärkt tillfälle för mig att visa min entusiasm för att träna den här truppen när jag träffar pojkarna i omklädningsrummet. Spelarna kommer att dra nytta av min entusiasm och dedikation.

Tommy Salo Förmögenhet

Dessutom kommer Boys att prestera bättre och ge allt på planen om de är nöjda. Det har kommit förfrågningar från andra klubbar under resan, men inget som Tommy Salo har hoppat på eller bränt midnattsoljan för. Jag har provat det, och det håller fortfarande min nyfikenhet till en viss grad. Jag har aldrig upplevt ett överväldigande behov av en specifik mat. Du hörde mig; det gör det inte

materia. Alla som arbetar med ett projekt ska känna sig entusiastiska över det. Spelarna svarar positivt på tränarnas belåtenhet. Nu när jag inte har spelat hockey på ett tag har jag tagit upp det här igen. Den senaste tiden har jag reflekterat över Kungälvs regeringstid, kanske mest

optimalt ögonblick etc. De slet på det jobbet utan att få någon ersättning från hockeyn. De var professionella hockeyspelare som också höll sina vanliga yrken. Den främsta anledningen till att de spelade hockey var i underhållningssyfte. Tommy kommer äntligen fram till att han vill nå: hockey är roligt.

Salo. Den före detta NHL-målvakten har sitt jobb slut för sig i Hockeytwaan A, där Hedemora nu är näst sist. Bröderna Boqvist (Adam och Jesper), Daniel Widing, Martin Janolhs, David Suvanto, och Simon Norberg är bara några av spelarna Hedemora SK har tränat. För en

I sammanlagt 25 år var Tommy Salo en toppspelare eller tränare i NHL. Den pensionerade hockeymålvakten pratar med SportExpressen om sitt liv efter straffräddningen som gjorde honom känd 1994. Det dök upp en hel del postpaket.

konsekvent, på en daglig basis. Brevbärarna hade inget annat val än att lämna paketen utanför bostaden. Sjukdom, enligt Salos åsikt, är mer än dålig. Tommy Salo anses vara en av Sveriges bästa målvakter genom tiderna. Han har spelat i NHL i drygt ett decennium och har sju medaljer från VM, varav ett guld. “Det var

absurt så “Han kommer dock alltid att bli ihågkommen för att han stoppade Kanadas straffläggning i OS-finalen 1994. En otrolig straffräddning som i slutändan förändrade hans livs gång. Otroligt nog, förklarar Salo, tvingades brevbärarna i Västers arbeta extrapass pga. av den nuvarande nivån av panik.

Salo säger till SportExpress att han var tvungen att få många lådor skickade till sig dagligen för att få all post som var avsedd för honom. Brevbärarna hade inget annat val än att lämna paketen utanför bostaden. Det vaär ett galet uppståndelse. Idag åstadkommer Salo just det efter

OS fortsatte Salo att spela i ytterligare 13 säsonger på högsta nivå innan han slutade 2007. Efter tre år som tränare befordrades han till rollen som sportchef i kampanjen 2010–11 (Oskarshamn/Leksand). Fyra och ett halvt år senare, i december, släpptes han från sin tjänst i Leksand.

  1. Sedan dess har ingen klubb gett honom ett jobb, och han har ingen aning om han någonsin vill träna eller driva en sportavdelning.Svaret på denna knepiga fråga är: allt beror på. Den lilla tid jag har haft att reflektera över mina erfarenheter har lärt mig mycket.

tillägna sig. För att undvika att vara oförskämd skulle jag inte omedelbart förkasta idén. Han lovar kvällstidningen, “Men jag skulle se till att jag inte skulle vara lika ensam som jag var tidigare.” Salo spelar inte längre hockey eftersom han fokuserar på andra sysselsättningar.

Jag tycker om att ta det lugnt, åka på korta turer, fiska och spela badminton, padel och lite golf. Ibland, säger han till SportExpressen, tar jag på mig mindre jobb.

Tommy Salo Förmögenhet

You may also like...