Thierry duval leeftijd
Thierry duval leeftijd

Thierry duval leeftijd /\ Dankzij Thierry Duval is de familie van Belinda Meuldijk nu op orde. De 52-jarige Meuldijk vertelde maandag aan Novum Nieuws dat ze een alleenstaande moeder was. Door zijn komst is er ‘structuur in ons leven gekomen’.

“Vreemde familie”, aldus Meuldijk, omvat haar 30-jarige vriend en hun twee zonen, Robbert (24) en Yoshi (22), die autisme heeft. “Thierry, een jonge god, een autistische persoon, en ikzelf. Dat spul staat dichter bij mij dan toen ik jonger was. We zijn vreemd, vooral als je het van een afstand bekijkt.”

Volgens de 52-jarige tekstschrijver heeft Yoshi volgens hem geen problemen gehad met het nieuwe vriendje van zijn moeder. Ze zegt: “Yos vindt het heel fijn als er mensen in de buurt zijn.” Door zijn vrijdenkende karakter en verlangen om met ons mee te reizen, werd Thierry aanvankelijk als een aanwinst gezien.

Belinda gelooft dat haar autistische zoon Thierry’s komst meer accepteerde omdat ‘er niemand anders in de stoel zat waarop Thierry zat’. Ex-man Rob de Nijs en zijn ex-vrouw Meuldijk leven al een groot deel van het laatste decennium uit elkaar. “Ik had verwacht dat ik de rest van mijn dagen alleen zou zijn. Nu kan ik Thierry dingen laten regelen, wat ook een impact heeft op Yos. Er zijn minder meningsverschillen en ruzies.”

Thierry duval leeftijd
Thierry duval leeftijd

Belinda beweert dat Thierry er lang over heeft nagedacht hoe om te gaan met Yoshi. Belinda beweert dat haar vader ‘absoluut geen vaderfiguur wilde zijn’. “Een normale vriendschap met Yoshi was zijn doel en daar is hij ook in geslaagd. Daar word ik heel blij van.

” Thierry en Belinda kondigden in 2016 hun scheiding aan na een relatie van tien jaar, waarin ze vijf jaar getrouwd waren. Het was tijdens de lockdown van 2020 dat ze herenigd werden, maar deze keer was hun liefde van kortere duur. “We waren het er allebei over eens dat het geen kans van slagen had”, aldus de auteur van het krantenartikel.

“Als vrouw ben ik te vrijgevochten en hunkert naar ruimte en vrijheid in mijn persoonlijke en professionele leven. Ik ben alleen geïnteresseerd in tijd doorbrengen met mensen die waarde toevoegen aan mijn leven. Thierry, aan de andere kant, heb dit niet meegemaakt.” Belinda is op haar gemak met de huidige omstandigheden.

“Alles gebeurt met een reden. Nee, ik geloof niet dat elke relatie voor onbepaalde tijd zal duren. Als je iets zinvols met elkaar kunt delen, is dat het enige dat er echt toe doet. Stop echter direct als je die klik niet meer hoort.” Voor mij is het hebben van een relatie niet het einde van alles.”

Thierry duval leeftijd
Thierry duval leeftijd