suzan en freek relatie
Suzan en freek relatie

Suzan en freek relatie /\ Als duo zijn Suzan en Freek een kracht om rekening mee te houden. De twee zijn de afgelopen dertien jaar onafscheidelijk geweest en privé kunnen ze niet zonder elkaar.

Dat het duo een muzikale en romantische relatie heeft wordt algemeen erkend, maar dat geldt niet voor iedereen. Na jarenlang voor elkaar te zijn aangezien, hebben de twee zangers besloten om wat plezier te hebben op Instagram.

Hilarisch, maar het zijn de reacties van hun andere beroemdheden die het veel amusanter maken.

Op sociale media besloten Suzan en Freek de spot te drijven met het feit dat ze vaak worden gevraagd of ze familie zijn. Het stel schrijft bij een foto van zichzelf samen met de woorden: “Je bent een tijdje geen broer en zus, je bent voor het leven!”

Het lijdt geen twijfel dat de post tot veel misverstanden zal leiden en het bekende Nederland helpt u graag verder. Zo is het ook. Er is zo’n sterke band tussen jullie twee. Je ouders zullen dolgelukkig zijn, schrijft Jim Bakkum met een sarcastische lach.

Als Roel van Velzen zegt: “IK WIST HET”, maakt hij een grapje. Er zijn enkele fans die het vermeende gebrek aan duidelijkheid van de band niet begrijpen. Veel mensen denken ten onrechte dat jullie verwant zijn vanwege jullie bewonderende blikken. “Ik heb geen idee meer wat er aan de hand is.”

Het lijkt misschien dat de carrière van Suzan & Freek van de ene op de andere dag van de grond kwam, maar ze waren er al een hele tijd mee bezig.

suzan en freek relatie

Op de Achterhoekse middelbare school ontwikkelt de liefde voor muziek zich tot liefde voor elkaar. Muziek maken is grotendeels een tijdverdrijf. Ze dragen de naam ‘De Minute’ en zetten video’s op Facebook waarin ze populaire liedjes coveren.

Dat is enorm populair en heeft een toegewijde aanhang gecreëerd. Met hun vermogen om nummers naar eigen wens aan te passen, blijken Suzan en Freek hun grootste troef te zijn.

Voor ze het weten schiet hun ster omhoog en voeren ze uitverkochte clubtours helemaal naar Nederland uit zonder eigen werk.

Het debuutnummer Alles verandert als de zon ondergaat. Het eerste “eigen” nummer wordt langzaam maar zeker een klassieker in Nederland, stijgt naar de top van de hitlijsten en wordt een favoriet aller tijden. Het nummer voegt zich bij de acht langstlopende Nederlandstalige Top 40-nummers.

‘Blauwe Dag’, de opvolger van ‘Blauwe Dag’, is een groot succes in zowel Nederland als België en zal naar verwachting in beide landen de top vijf halen.

Het debuutalbum van Suzan & Freek, getiteld ‘Gedeeld Door Ons’, verschijnt in september 2019. De plaat won in februari 2020 de Edison Popprijs in de categorie Nederlandstalig.

deze functie”, zegt Freek. We werkten een jaar geleden allebei fulltime en maakten muziek “erbij”. Vanaf nu hebben we onze tours uitverkocht, hebben we opgetreden op grote evenementen zoals.

Concert at SEA en de Vrienden van Amstel LIVE, en hebben we een Edison gekregen voor ons debuutalbum. Er is veel gebeurd, maar onze relatie bleef onveranderd tijdens de storm. We zijn heel blij met Shared Door Us en hopen dat u dat ook bent.

De Overkant met Snelle en Weg Van Jou komen in 2020 uit als eerbetoon aan de Achterhoek, waar alle drie de leden vandaan komen.

In maart 2021 verschijnt het volgende album van Suzan & Freek, Gold, waarmee ze het meest succesvolle Nederlandse duo in de Top 40 in de Nederlandse taal zijn.

suzan en freek relatie
suzan en freek relatie