Summer de snoo leeftijd
Summer de snoo leeftijd

Summer de snoo leeftijd /\ De Snoo begon op zesjarige leeftijd met modellenwerk. Een contract met New York Model.

Management bracht haar onder de nationale aandacht toen ze als negenjarige met haar gezin naar de stad verhuisde. De verhuizing werd echter uitgesteld.

Het Jeugdjournaal, RTL Boulevard en Jinek publiceerden allemaal verhalen over de zomer. Voor haar eigen documentaireserie Summer de Snoo: Picture Perfect (2020), die werd uitgezonden op Videoland, volgde een cameraploeg haar een jaar lang.

Mischka Aoki, Nik & Nik, DSquared2 en ReindersJM zijn slechts enkele van de bedrijven waarvoor De Snoo heeft gewerkt.

11-jarige Dit meisje is een sexy babe. Ze wordt nu al vergeleken met Doutzen Kroes, het beroemde Friese supermodel. Ze is getekend bij twee modellenbureaus in Italië en de Verenigde Staten.

Ze streeft ernaar om het volgende grote ding in de modellenindustrie te worden, maar ze heeft het ook behoorlijk druk.

Summer de snoo leeftijd

Als gevolg van haar succes in de modellenindustrie heeft ze bekendheid verworven. Ze had haar eerste fotoshoot op zesjarige leeftijd.

De vriendin van haar moeder was de beoogde ontvanger hiervan. De ervaring had zo’n positieve invloed op haar dat ze met hulp van haar ouders besloot om bij een modellenbureau in Nederland te gaan werken.

Daarna ging het snel en een modellenbureau in New York zag Summer toen ze nog maar 9 jaar oud was. Ondertussen vinden meer merken haar en heeft ze meer dan 210.000 Instagram-volgers.

Haar ouders worden met woede begroet. Summer’s leeftijd is genoemd als een reden waarom ze niet zou moeten modelleren.

Summers collega’s denken dat haar ouders haar onder druk zetten om de baan aan te nemen. Summer zegt dat dit niet klopt. Een carrière als topmodel is altijd een doel van haar geweest.

Summer heeft onlangs een gelijknamige documentairereeks gelanceerd. Het leven van Summer wordt in de hele serie in een nieuw licht bekeken.

Naast modellenwerk voetbalt ze in haar vrije tijd ook. Ja, ik zou meer willen weten. De show is te zien op Videoland.

Met je vrienden kun je buiten spelen. Alleen jongeren tussen zes en twaalf jaar vallen onder deze polis. Denk bijvoorbeeld aan een potje voetbal of basketbal. Minecraft is een populair spel, toch?

Buiten spelen is toch ook leuk? Met Minecraft als thema heeft Willem Wever een spel gemaakt. Vinden je ouders het leuk dat je ervoor hebt gekozen om buiten een spelletje te spelen in plaats van binnen?

Summer de snoo leeftijd
Summer de snoo leeftijd