Sterre oorschot leeftijd
Sterre oorschot leeftijd

Sterre oorschot leeftijd /\ In augustus gingen Naomi en Michael uit elkaar. Na de breuk maakte Michael duidelijk met wie hij wilde daten. Zo stond Yolanthe Cabau als eerste op zijn lijstje met mogelijke dates, maar hij had ook Monique Westenberg op het oog. Dat lijkt geen effect op hem te hebben gehad, aangezien hij nu boven iemand anders in de lucht zweeft.

Michael plaatste een foto van zichzelf en haarstylist Sterre Oorschot op zijn Instagram Stories. Onderzoekende geesten willen weten: “Leuk stel?” Als het gaat om Michael’s nieuwe liefdesbelang, heeft bijna negentig procent van de mensen die hem volgen ‘ja’ gestemd.

Ze zien elkaar al vijf weken. Wat betreft waar Michael aan werkt, hij geeft toe dat er al iets aan het ontstaan ​​is. Volgens Shownieuws: “We willen kijken of het lukt, maar negentig procent zeker dat het gaat lukken.

In het interview wordt ook Sterre genoemd. Ze beweert al gevoelens voor hem te hebben. Hoe zit het met de vlinders die hij blijft aantrekken? Dit overkomt mij, ja”, zegt hij openhartig.

Toch is het geen fout. Sindsdien is de 66-jarige Floor overleden aan deze ziekte. ‘Het was een bittere pil om te slikken’. herinnert zijn vrouw Sijke (72) zich: ‘Floor was tien jaar eerder gestopt met roken. Hij kon de effecten van nicotine nog steeds niet weerstaan.

Ik troost me met de wetenschap dat hij al tien jaar bestaat. Bourgondisch in de ware zin van het woord, Floor. Hij hing de slingers zo snel mogelijk op. Een goede maaltijd gaat hand in hand met een goed glas wijn. Daardoor hoort het er al geruime tijd bij.”

Floor, een steunpilaar van zijn hele leven, begint in de laatste stadia snel te verslechteren. Hij zit aan het einde van de verdieping in een rolstoel. Mijn herinneringen aan hem zijn niet gebaseerd op wat hij deed, maar op de mooie dingen die we samen deden. “We hebben zoveel gezien”, zegt hij. Sijke beweert dat ondanks de ontberingen de ervaring vruchtbaar is geweest.

Sterre oorschot leeftijd
Sterre oorschot leeftijd

We hebben veel informatie en ideeën uitgewisseld. Gedetailleerde discussies die verder gingen dan de oppervlakte. Er waren geen onbeantwoorde vragen en er waren geen onduidelijkheden. Wauw, bedankt om dat te delen.”

We woonden al in Zaltbommel, in een woongemeenschap, toen de mogelijkheid zich voordeed om hierheen te verhuizen. We hebben veel steun gekregen van bewoners van Woonwaard. ,,Ik heb ook een lantaarn gedoneerd aan Sterre van Wijlen, de kleindochter van Arja van der Zalm, ter ondersteuning van ‘Sijke steekt een lantaarn voor Floor aan’ van koningin Wilhelmina Kankerbestrijding. Arja is een van mijn vrienden.

Sterre, een 17-jarig meisje, is sinds oktober besmet met dezelfde ziekte. Het is hartverscheurend. We kunnen elkaar niet zien vanwege corona, maar we sms’en veel. De steun van haar en haar man Toon was ook een grote steun voor ons. Hij kwam regelmatig bij Floor om te praten en bier te drinken.”

Sijke heeft veel meegemaakt, waaronder kanker. De reden dat ik vroeger verpleegster was, is daarom. Ik begon in 1966 en de kansen waren groot tegen je. De wetenschap heeft de afgelopen halve eeuw enorme vooruitgang geboekt. Dat is bemoedigend. Ik hoop dat op een dag kanker niet langer een terminale ziekte zal zijn. Voordat dat kan gebeuren, moet er veel onderzoek worden gedaan. Daar is geld voor nodig.

Met andere woorden, ik doneer niet alleen de lantaarns om Floor te eren en mijn steun aan Sterre te tonen; het is ook mijn manier om deze vreselijke ziekte uit de wereld te helpen.

,,In december denk ik terug aan het afgelopen jaar, ik haal herinneringen op. “Het jaar positief afsluiten en het nieuwe jaar positief beginnen zijn beide welkom. Daardoor ben ik altijd bereid om goede doelen te steunen.

Sterre oorschot leeftijd
Sterre oorschot leeftijd