Stella salden leeftijd
Stella salden leeftijd

Stella salden leeftijd /\ Oprichter en CEO van Nu’91, Stella Salden, werd geboren in 1963. Ze is ook lid van de IZZ Foundation en de Sonnaville Foundation en is bestuurslid van verschillende organisaties.

Na afronding van haar studie verloskunde werd Salden in 2016 benoemd tot directeur van de Koninklijke Nederlandse Organisatie van Verloskundigen. Daarvoor was zij directeur van een Nederlandse Vereniging van Ziekenhuisapotheken (NVZA).


Stella Salden (56), afkomstig uit Zuid-Limburg, leidt iets meer dan een jaar de beroepsvereniging NU’91, die meer dan 40.000 leden telt. Tropisch weer werd veroorzaakt door de effecten van Corona.

De motoren van de hele coronaperiode zijn verpleegkundigen en verzorgenden geweest. Ik heb het roer omgegooid en noem ze nu de “vergeten helden in de zorg. De Unie KBO heeft een nieuwe directeur in Stella Salden.

De Unie KBO, de grootste ouderenorganisatie van Nederland, heeft 315.000 leden. Salden, 44, werkte tot voor kort bij de provincie Limburg en leidde sindsdien de belangrijkste economische beleidsinitiatieven van het departement.

Stella salden leeftijd
Stella salden leeftijd


Raceauto rijden is het voornaamste tijdverdrijf van Koen Wauters. Het is zijn elfde keer dat hij meedoet aan de Dakar Rally en hij is negen keer geëindigd. Samen met zijn broer Kris racet hij in het Belgian GT Championship. Op 10 mei 2009 won hij zijn eerste race in dit kampioenschap op het circuit van Spa-Francorchamps.

Dat Koen Wauters zowel in 2010 als in 2011 de Legend Boucles de Spa bijrijder was, is een weinig bekend feit. Zijn bijrijder voor het FSE-team, Marc Duez, was een andere bekende Belgische coureur zoals Ari Vatanen, Robert Droogmans en Jacques Castelein.

In 2018 nam Wauters voor het eerst deel aan de NASCAR Whelen Euro Series tijdens de seizoensfinale van Circuit Zolder. Nadat hij eerder dit jaar door de Koninklijke Automobielclub van België was geschorst wegens een mislukte drugstest tijdens de 24 Uren van Zolder van 2018, stapte hij in om voor PK Carsport te rijden in de 24e inschrijving als vervangende coureur.

Stella salden leeftijd
Stella salden leeftijd