Stella bergsma relatie
Stella bergsma relatie

Stella bergsma relatie /\ “Ik ben veel”, zegt ze over haar man Steven, met wie ze al 23 jaar samen is. “Het is een hele mooie wedstrijd, want ik ben extreem rustig.

” Ze raakten na sluitingstijd in gesprek en begonnen e-mails uit te wisselen. Dat waren de dagen dat mensen nog liefdevolle briefjes uitwisselden.

Hoewel

Ik werd verliefd op hem na het lezen van zijn woorden.”Hoewel ze niet in monogamie gelooft, “Ik begrijp dat het veilig en comfortabel is om één partner te hebben”, gelooft ze er niet in.

“Zuurstofdoorlatend” is de term die ze gebruikt om haar eigen relatie te beschrijven. We laten het af en toe beschikbaar, maar als er te veel tocht is, sluiten we het. In de praktijk gaat het vaker dicht dan dat het opengaat, omdat het de zaken moeilijker maakt.”

alleen maar moeilijker.” Wat is Stella’s liefdesles? “Kijk naar hoe je vrienden maakt als je wilt begrijpen hoe je moet liefhebben.” In veel gevallen blinken mensen uit in het maken van vrienden meer dan in romantische partnerschappen.

Mensen tolereren elkaar meer en willen elkaar niet aanpassen als ze vrienden zijn. Van een ander houden betekent dat je je eigen verlangens en behoeften opgeeft om ze te bevredigen. “

Love Lessons is een podcast waarin prominente Nederlanders zich openstellen over hun liefdesleven vanuit de overtuiging dat we allemaal kunnen profiteren van hun ervaringen.

Stella bergsma relatie

Presentator Mischa Blok van NPO Radio 1 interviewt hen in hun favoriete kroeg. Hoe zit het met de eenzame barkruk in het midden? Voor de luisteraar!

De Nederlandse schrijfster Stella Bergsma deinst er niet voor terug om een ​​verklaring op te nemen. In haar geschriften, boeken en tv-optredens wordt ze graag duidelijk gehoord. Maar in de tussentijd: “Ik ben nog steeds bang dat iedereen boos op me is”, zei ze.

Marlene

Toen de pijn ondraaglijk werd, nam ze de weg van de minste weerstand – vriend, huis, vaste baan – zonder erbij na te denken. Marlene had het vertrouwen om haar minnaar te vertellen dat ze een open relatie wilde tijdens een avondje op de bank.

We maken ons allemaal wel eens zorgen, maar daar hebben we op de lange termijn niets aan. Met uitzondering van onrustige nachten in bed. Zo veel zelfs dat tv-producent Annick Ruyts van ‘De Sleepelozen’ een boek en een tv-show maakte.

Als moeder van twee jonge kinderen maakte ik me overal zorgen over, van het weer tot de gezondheid van mijn moeder. “Het verwarmde gewoon mijn kokkels.”

Stella bergsma relatie
Stella bergsma relatie