Simone kleinsma kinderen
Simone kleinsma kinderen

Simone kleinsma kinderen /\ Simone Kleinsma is een Nederlandse actrice die werkzaam is op het gebied van muziektheater.

Simone Kleinsma blijft in nauw contact met de kinderen en kleinkinderen van haar overleden partner Guus Verstraete, ondanks het verstrijken van vier jaar sinds zijn dood.

In een eerlijk interview met De Telegraaf spreekt de 63-jarige actrice haar vreugde uit over de uitkomst.

“Het is prachtig om de jongeren voor mijn ogen te zien opgroeien. De leeftijden van de kinderen variëren van zes tot twintig.

Ik heb mezelf nooit echt als een oma beschouwd, eerder als een vreemde vriendin. Ook omwille van de meisjes zelf, die nog heel klein waren toen ik voor het eerst in hun leven kwam.

Godzijdank is alles altijd goed gekomen. Ze noemen me Moni. We waren nooit babysitters of grootouders, en we werkten niet op vaste dagen, noch deed het gezelschap. Maar als ze er zijn, is het altijd gezellig. Dat is veel geld, en het is natuurlijk allemaal opgemaakt uit Guus-stukken.”

Simone kleinsma kinderen
Simone kleinsma kinderen

Simone blijft haar vriend voortdurend missen, hoewel hij beweert dat hij er de ene keer meer last van heeft dan de andere.

Als ze alleen reist, is ze zich meer bewust van haar omgeving. ‘Ik heb een groot aantal vrienden die me vaak vergezellen, maar het lukt me niet altijd.

Door mijn eerste solo-balletvoorstelling voelde ik me zo voldaan, en daarna was ik zo blij met mezelf! Ik zat op de achterbank van de auto en dacht: “Verdomme, je hebt het toch gedaan.” ‘De volgende keer zal eenvoudiger zijn.’

Ze stond daar, naast de kist en omringd door een bloemenzee. Er komt een traan in mijn ogen als ik eraan denk. Het was onvermijdelijk dat ik hier zou zijn, op dit podium

DeLaMar is een plek die mij na aan het hart ligt. Ik had nooit gedacht dat ik mijn laatste woorden zou moeten bekennen aan mijn beste vrienden en familie.

Maar eerlijk gezegd kom ik woorden tekort. Het enige dat je kunt denken is: “Verdomme, dit was toch niet de bedoeling?” En zeker niet in de context van een script.”

Simone kleinsma kinderen
Simone kleinsma kinderen

Wanneer het water van de actrice scheurt, is ze zeven maanden zwanger. Volgens de resultaten van de tests draagt ​​ze een infectie die dodelijk is voor een ongeboren kind. Als ze wordt geboren, is haar moeder, Teuntje, niet meer in leven om haar te zien.

Ze treedt regelmatig op met een orkest of pianist en zingt liedjes uit musicals. Ze verscheen in verschillende producties, waaronder musicals, toneelstukken, revueshows, films en televisieshows.

De kleinkinderen groeien op, prachtig om te zien. “Ze variëren in leeftijd van zes tot twintig jaar”, legt ze uit. “Ik ben nooit echt een oma geweest;

ik ben meer een gekke vriendin geweest dan wat dan ook.” “Het was ook voor de meisjes zelf, die nog erg jong waren toen ik voor het eerst in hun leven kwam.”

Na het overlijden van haar minnaar moest ze voor het eerst leren om alleen te genieten. “Ik denk nog steeds aan hem en mis hem de hele tijd, maar de ene dag heb ik er meer last van dan de andere.

Als ik uit eten ga, naar een feest of naar het theater, ben ik me er terdege van bewust dat ik ben weer alleen, zei Kleinsma.