Sigrid ten napel vader
Sigrid ten napel vader

Sigrid ten napel vader /\ Sigrid ten Napel is een actrice uit Nederland.

Ze begon haar acteerstudie aan de Toneelacademie Maastricht in 2011 na haar afstuderen aan het Erasmiaans Gymnasium in Rotterdam. Ten Napel maakte haar acteerdebuut in de film Atlantis.

Daarna speelde ze in de One Night Stand. Boudewijn Koole bracht Maite hier. Ten Napel speelde Nathalie van Walraven in de populaire televisieserie Penoza (KRO).

Ze portretteerde Marit, de kleindochter van vastgoedmagnaat Huub Couwenberg, in de televisieserie Overspel (VARA) ( Kees Prins ).

Overspel ontving op het Nederlands Film Festival 2012 het Gouden Kalf in de categorie televisiedrama.

Voor haar rol in Overspel en Lijn 32 werd ze genomineerd voor de Gouden Notekraker in de categorie ‘Televisie’.

Tijdens het Nederlands Film Festival 2012 werd ze erkend als een van de jonge acteurs en actrices die als toekomstpotentieel werden gezien.

Ten Napel portretteerde het grootste deel van Isabel, een adolescent in een gesloten inrichting, in One Night Stand VAST van filmmaker Rolf van Eijk, naast Tygo Gernandt.

Deze film ontving op het Nederlands Film Festival 2011 het Gouden Kalf in de categorie televisiedrama en diverse andere prijzen op internationale filmfestivals.

‘Al sinds ik een kind was, denk ik aan dingen die te groot voor mij zijn om te begrijpen.’ Er zijn minstens zoveel planeten in het universum als er zandkorrels zijn op alle stranden van de wereld.

Mijn reactie was complete angst. Ik was toen zes jaar oud. Wie ben ik als alles oneindig groot is? Dus, hoe onbeduidend ben ik? Vroeger geloofde ik dat mijn bestaan ​​absurd was.

Om iets zinvols terug te winnen, moet je beslissingen nemen, beslissingen die al dan niet van invloed zijn op de waarde van je aanwezigheid op deze wereld.

Of ontwikkel op zijn minst een persoonlijkheid waardoor anderen je kunnen herkennen. Zodat je niet eindigt als een klein atomair deeltje dat in een zwart gat wordt gezogen.

Zo zeg ik het nu; als jong meisje kon ik mijn angst niet verklaren. Jammer, want dan had iemand er een perspectief op kunnen plaatsen.

Sigrid ten napel vader

Sigrid ten Napel en Dio zijn echt goede vrienden. Afgelopen weekend stuurde de actrice de rapper een lief verjaardagsberichtje. “

Dit weekend was Dio’s verjaardag, dus ik schreef hem nog een sms: Man, afgezien van mijn vader en broer, ben jij de man van wie ik het meest hou in mijn hele leven.

Hij is gewoon een van mijn beste vrienden “Sigrid onthulde dit aan FunX DJ Fernando.

In de tv-serie Penoza speelt ze Nathalie van Walraven. Sigrid ten Napel (24) is nu lid van Toneelgroep Oostpool. Anton Tsjechovs Een Meeuw. “

Ik vind het grappig om mezelf voor de gek te houden.”

Sigrid ten Napel (1993) volgt de toneelopleiding van de Toneelacademie Maastricht en loopt dit seizoen stage bij Scenes from a Marriage.

Ze is op dit moment ook te zien in de televisieprogramma’s Penoza en Overspel. Ze werd vorig jaar op het Nederlands Film Festival uitgeroepen tot Future Promise en werd genomineerd voor een Gouden Notekraker voor haar rollen in Lijn 32 en Overspel.

Sigrid verscheen ook in de filmische speelfilm Alleen aardige mensen en speelde in de Gouden Kalf-winnende film One Night Stand VAST.

Ten Napel maakte in de zomer van 2014 haar speelfilmdebuut als Laura in de Prins van filmmaker Sam de Jong. Het ging in 2015 in wereldpremière op de Berlinale als openingsfilm van The Generation Competition.

In 2015 werd Ten Napel voor deze rol genomineerd voor een Gouden Kalf voor “Beste Vrouwelijke Bijrol”.

Ze speelde au pair Antoinette in Joost van Ginkels wereldwijde speelfilm Paradise Suite, naast acteurs als Issaka Sawadogo en Magnus Krepper.

In januari 2017 verscheen Ten Napel in een editie van The World’s Most Dangerous Roads. Ze werd ook als kandidaat opgenomen in Wie is de Mol? die maand. Ze vertrok na de vierde aflevering.

Ten Napel werd in 2017 gekozen in de filmjury van ShortCutz Amsterdam.

Sigrid ten napel vader
Sigrid ten napel vader