Sigrid ten napel relatie
Sigrid ten napel relatie

Sigrid ten napel relatie /\ Sigrid ten Napels is deze week de “Topper van de Week”. Om erachter te komen of ze nog steeds vrijgezel is, blader je door haar Instagram en bekijk je haar beste foto’s.

Nee, ik heb nog nooit van haar gehoord. Sigrid ten Napel is een bekende Nederlandse actrice, bekend van haar rol in de populaire televisieserie Penoza. Nathalie van Walraven werd in deze show vertolkt door elf Napel.

Sigrid is ook bekend van haar vertolking als Marit, de kleindochter van vastgoedmagnaat Huub Couwenberg, in de tv-serie Overspel (VARA). In 2012 werd deze serie bekroond met het Gouden Kalf voor televisiedrama.

Lekkerkerk, Nederland, was de geboorteplaats van Sigrid ten Napel (bijgenaamd “Sigrid”) op 19 februari 1993. Vanaf 2022 is ze vooral bekend van de films Atlantis en Penoza. Ze is geboren in het teken Vissen en is nu 28 jaar oud.

Sigrid ten Napel lijkt vrijgezel te zijn, al weten we dat niet zeker. Sigrid had in 2017 bij het AD toegegeven dat ze het leven als alleenstaande kan waarderen in een interview met hen.

Als ze een relatie zou krijgen, zei ze in het interview, zou ze aandringen op een eigen huis. Het is haar overtuiging dat een relatie iets moet toevoegen in plaats van alleen de eenzaamheid te compenseren die gepaard gaat met alleen zijn.

Sigrid ten napel relatie

Is er enig bewijs dat ze ooit volledig uitgekleed is gefotografeerd? Dit is helaas niet het geval. Er is geen twijfel over mogelijk: Sigrid plaatste deze geweldige foto op Instagram:

Sigrid ten Napel heeft elke ochtend een oogverblindende en extatische glimlach op haar gezicht als ze wakker wordt dicht bij deze man.

En dat is iets om blij mee te zijn. Met een plakje cake. Ballonnen ook. Als vanzelfsprekend. Op de Toneelacademie Maastricht begon ze haar acteerstudie na haar afstuderen aan het Erasmiaans Gymnasium in Rotterdam in 2011.

Ze maakte haar acteerdebuut in Atlantis als personage van Ten Napel. Daarna trad ze op in Boudewijn Koole’s One Night Stand Maite. Nathalie van Walraven, gespeeld door Ten Napel in de KRO-televisieserie Penoza, was een groot succes.

Ze speelde Marit, de kleindochter van vastgoedmagnaat Huub Couwenberg, in de show Overspel (VARA) (Kees Prins). Televisiedrama Overspel won het Gouden Kalf van het Nederlands Film Festival 2012 voor beste scriptprogramma.

Ze werd genomineerd voor een Gouden Notekraker in de categorie ‘Televisie’ voor haar optreden in Overspel en Lijn 32. Ze werd opgenomen als een van de opkomende jonge acteurs en actrices op het Nederlands Film Festival 2012.

Met Tygo Gernandt als tegenspeler, speelde Ten Napel in Rolf van Eijks One Night Stand VAST als de getroebleerde puber Isabel.

De televisiedramaversie van deze film won het Gouden Kalf op het Nederlands Film Festival 2011 en won talloze andere prijzen op festivals over de hele wereld.

Sigrid ten napel relatie
Sigrid ten napel relatie