Shima kaes afkomst
Shima kaes afkomst

Shima kaes afkomst /\ Volgens een verklaring die ze heeft afgelegd via een Zoom-verbinding vanuit Jacco vonhof vrouwSpanje waar ze momenteel woont, “heeft de familie De Mol mij een financieel aanbod gedaan om mij het zwijgen op te leggen.

Via mevrouw Els Verberk (de vrouw van John de Mol, om precies te zijn), maar ik heeft dit geweigerd en heeft dus nooit geld ontvangen”, zegt ze in de verklaring.


Shima Kaes, de ex-verloofde van Johnny de Mol, beweerde vorig jaar dat er “verschillende gewelddadige incidenten” waren geweest tussen het paar. Op basis hiervan is een rechtszaak aangespannen. Aangezien Shima nog steeds een probleem heeft met de Molletjes, heeft het bedrijf via sociale media een duidelijk statement gemaakt.


De ex-vriendin van Johnny’s bevestigt haar woorden door haar scooter nog sneller te laten accelereren. 2021 wordt door haar vergeleken met de jungle van Costa Rica.

Na wat hobbelige wegen en turbulentie, gaan we nu 2022 in met 240 mijl per uur. Het terugvorderen van onze rechten, daar gaat het ons om! Het is tijd om een ​​einde te maken aan al dit wangedrag, manipulatie en corruptie! Laat je niet misleiden door een beroemd persoon die met tranen in zijn ogen een show opvoert en zelf een familielid is”, legt ze uit.

Dit is alles wat hij doet om je te laten geloven dat ze het niet wisten en dat ze allemaal verbijsterd zijn door de tragische gebeurtenissen. Dat is hun plan, en ze hebben het van top tot teen gemanipuleerd.

Shima kaes afkomst

Ze zijn zowel de leiders als de artiesten in dit circus. Ze waren er allemaal van op de hoogte voordat het openbaar werd gemaakt. Een van hun beroemde kringen is het opzetten van een uitgebreide show om hun eigen puinhoop er minder rampzalig uit te laten zien dan het in werkelijkheid is. ‘En ik word er ook ziek van!’


“Het is tijd om op te staan ​​en te voorkomen dat ze levens schaden en ruïneren en al die ellende en gebeurtenissen”, denkt Shima. “Dit kan niet lang meer duren.”.

We kunnen niet toestaan ​​dat ze hier elke keer mee wegkomen. Het is alsof ze geloven dat ze goden zijn, almachtige wezens die kunnen doen wat ze willen, wanneer ze maar willen en met wie ze willen zonder bang te zijn verantwoordelijk te worden gehouden.

Dit is hoe ze echt denken. Het is tijd om er een einde aan te maken! Vergelding is niet iets wat mij dierbaar is. ‘Vergeet niet dat karma voor zichzelf zorgt.’

‘Mijn hart gaat uit naar alle #MeToo-slachtoffers van The Voice in Nederland’, besluit ze. Je hebt mijn volledige steun. Liefde, licht en kracht is alles wat ik je kan geven.’


Het was de eerste keer dat Kaes in het openbaar over de zaak sprak. Om ervoor te zorgen dat haar aangifte over de poging tot doodslag en zware mishandeling van Johnny de Mol onafhankelijk wordt beoordeeld, heeft zij een kort geding aangespannen tegen de staat New York.

Johnny de Mol en ik woonden in 2014 samen, zei ze vandaag. Het was in mei van dat jaar dat ik de verloving beëindigde nadat hij me voor de derde keer brutaal had aangevallen.”

Shima kaes afkomst
Shima kaes afkomst