Shervin Razani Förmögenhet
Shervin Razani Förmögenhet

Shervin Razani Förmögenhet /\ Shervin Razani är en svensk affärsman som föddes i Iran 1978. Han har utvecklat olika företag som genererar miljoner årligen i intäkter. Hans primära företag, Jurek Rekrytering & Bemanning, som han grundade 2006, handlar om att hitta och placera arbetstagare i tillfälliga och fasta tjänster.

Idag är företagets årliga omsättning nära 280 miljoner svenska kronor. När han gick på Stockholms universitet skapade Razani konceptet åt Jurek när han började hyra ut sina studiekamrater till kunder inom finans- och juridikbranschen. Razani var med och grundade den svenska eventproduktionsverksamheten Life Event 2008.

arbetskamraten Kalle Rudehill. Verksamheten planerar även arbetsplatsutflykter, firande av speciella årsdagar och premiärer. Vi på Life Event Sweden har lokaler i både Stockholm och Göteborg. Med cirka 450 miljoner kronor i årliga intäkter och cirka 350 anställda fördelade på 5 kontor är Shervin Razanis företag en stor aktör i sin bransch.

industrier. Razani gick in i läkemedelsindustrin 2010 med öppnandet av sitt första apotek, Pro-Vitae. Han har nu öppnat två andra apotek i andra stadsdelar i Stockholm. Arya Invest AB, ett företag som övervakar investeringar och fastigheter, grundades av honom 2011.

och finansierar unga företag. 2016 öppnade Shervin och hans affärspartner Bo Fuglsang hotell NOVI Resort på Gotland. [Han har varit ensam ägare till NOVI Resort sedan 2017.Shervin har investerat i upplevelse- och teknikentreprenörer sedan 2016.Som vi alla vet, Razani

agerat som en av fem drakar på SVT:s Draknästet sedan hösten 2021. 1986, när Razani var åtta år gammal, flyttade hon och hennes familj till Sverige från Iran. Rinkeby, Husby och Sollentuna var hans tidiga samhällen. Förutom sin juristexamen och ekonomibakgrund har han även en kandidatexamen i finans.

från både Mitthögskolan och Stockholms universitet, där han tog en magisterexamen i internationell ekonomi. Shervin Razani, ämnet för dokumentären om Drakboet, har samlat på sig en förmögenhet. En av “drakarna” i SVT-programmet “Drakboet” är Shervin Razani, en 44-årig affärsmogul och entreprenör. Från och med nu, Nyheter24

kollade in grundaren av Jureks lön och miljontillgångar mer i detalj. Drakboet har fått miljoner i donationer. Wimmercranz, Sara Jonas Erikssons svindlande miljonförmögenhet – så mycket tjänar han. Företagare som söker finansiering för sina företag presenterar sina planer i SVT:s “Draknäst”.

domarna, eller drakarna, som de ibland kallas. Shervin Razani, 44, är en av dem; han har fått många utmärkelser under sin karriär, inklusive “årets pionjär” 2016.Lena Apler, profilerad i Draknästet, tjänar enligt uppgift en sexsiffrig årslön. The Business of Shervin Razani Jurek

tar in miljoner Shervin Razani är, utan en skugga av tvivel, en framgångsrik man. 44-åringen etablerade Jurek 2006 och har sedan dess vuxit till att bli ett av Sveriges ledande rekryterings- och konsultföretag. Totalt genererades drygt 281 767 000 kronor i omsättning för 2021 av Jurek Rekrytering & Bemanning AB.

Shervin Razani Förmögenhet

samtidigt som de pungade in 16 765 000 kronor i intäkter. Man beräknade att bolagets tillgångar var värda hela 125 323 000 kronor. Den årliga lönen som Shervin Razani får är 1 miljon dollar.
Hur mycket får Shervin Razani då? Uppgifter inhämtade av Nyheter24 från Skatteverket

har visat, 2020 hade företagaren en stabil inkomst på 1 268 984 kr. Inte nog med det, han ägde också ett överskott av kapital till ett värde av 181 017 kr. Vad experterna har lärt sig den hårda vägen om att investera: tackade nej till ett erbjudande på 50 miljoner dollar om att förvärva Klarna.
Draknästet-investerarna pratade med DiTV.

Investeringar som har visat sig vara dåliga för Jacob de Geer, Lena Apler och Shervin Razani diskuteras. Lena Apler, som minns när hon nästan köpte Klarna för en spottstyver jämfört med dess nuvarande värde, tillägger: “Jag lade ett rimligt bud.” I augusti sänder SVT en ny säsong av Draknästet, en show där företagare tävlar om finansieringen.

front-and-center-investerare Bland talare finns Shervin Razani, en serieentreprenör, Lena Apler, skapare av nischbanken Collector, och Jacob de Geer, medgrundare av Izettle (som såldes till Paypal för 19,2 miljarder SEK). De tre diskuterar några av sina dåliga ekonomiska val i en intervju med DiTV.

I dagarna önskar Lena Apler och Shervin Razani båda att de hade gått med i Klarna tidigare. Shervin Razani tillägger, “På den tiden tyckte jag att det var dyrt.” Samlarens “tre smarta pojkar i Stockholm”, de blivande skaparna av Klarna, var bland de första personerna som Lena Apler träffade. Ett förslag gjordes av henne,

deras bud på 10 miljoner kronor för att köpa företaget, men de insisterade på att betala fem gånger så mycket. När Klarna nyligen värderades till 377 miljarder kronor motsvarade det 7540 gånger pengarna. På samma sätt som Lena Apler är ledsen över att en gång glam oröst modeföretag hon investerade i är nu mindre glad,

medan pandemin pågick. Det handlar om att chansa på människor eller projekt som annars inte skulle ha en chans att lyckas. För att hitta framgång “måste du bara gå till dig själv”, säger Jacob de Geer, grundare av Izettle. I sin diskussion förklarar Shervin Razani hur han

där han som ägare fattade förhastade beslut och blev indragen i negativa intriger. Årets mångfaldschef 2020 går till Shervin Razani, VD och grundare av Jurek Rekrytering & Bemanning AB. Denna ära är en gemensam insats av Sodexo och Chef magazine. Shervin

Razani hyllas inte bara för sina mångfaldsinsatser inom det egna företaget, utan också för sitt arbete med programmet Jurekbarometern, som använder arbetsmarknadsstatistik med fokus på lön i samband med ålder, geografi, namn och kön för att påverka samhället och näringslivet. I början delade Shervin Razani några ord.

uppskattar talangens förtjänster utan hänsyn till status. Idag är mångfaldsarbetet djupt rotat i Jureks kultur och genomsyrar alla aspekter av verksamheten. Det finns en jämvikt mellan könen inom ledningsgruppen och cheferna, samt en mångfald av etnicitet och ålder. Utvärdering av mångfaldsinsatser uppnås genom

Anställda får 90 % av sin lön i föräldrapenning, samma avsättning som pension och bonus, och det görs stickprov på utförda uppdrag för att säkerställa jämställdhet. Absolut förtjänar priset, Shervin Razani förtjänar det. Han har etablerat en stabil och demokratisk

kultur genom att vidta åtgärder för att rätta till de fel han ser. Peter Mellin, VD för Sodexo AB, kommenterade, “Han är en del av den offentliga mångfaldsdebatten, och företagets ideal lockar både kunder och briljanta medarbetare.” Jurek Rekrytering & Bemanning har lanserat en undersökning som heter Jurekbarometern.

Under anställningsprocessen lär du dig en mängd detaljer om den potentiella arbetsgivaren, inklusive deras kompensationsförväntningar baserat på faktorer som din ålder, plats, namn och kön. Det finns en strävan att en arbetsmarknad baserad på principen om lika värde för alla deltagare ska kunna främjas genom spridning av löneinformation.

Shervin Razani Förmögenhet