Sebastiaan zwarts leeftijd
Sebastiaan zwarts leeftijd

Sebastiaan zwarts leeftijd /\ Jol Zwarts, een aanvaller met Jahn Regensburg van de 2. Bundesliga, is een Nederlandse profvoetballer die het land op het hoogste niveau vertegenwoordigt.

Mevrouw Eva Simons (37) is geen vrijgezel meer! Volgens het Instagram-account van de zangeres heeft ze ja gezegd tegen haar vriend Sebastiaan Zwarts.

Het is officieel: we zijn nu man en vrouw. Met een reeks foto’s van haar trouwdag deelt Simons haar opwinding over de datum, “23 december 2021!”

Er zijn scènes waarin je het paar duizelig van opwinding kunt zien terwijl ze in een trouwauto rijden en terwijl ze op de trappen staan ​​van wat lijkt op het stadhuis.

Bovendien is het de eerste keer dat Simons een foto van zichzelf met een babybuik op haar Instagram deelt.

Eva Simons is in verwachting van haar eerste kind, dat haar eerste kind zal zijn. Met behulp van een echo maakt ze vandaag op Instagram haar 37-jarige status bekend. Opgelucht roept ze over de foto uit: ‘Ik ben zwanger!’

Sebastiaan zwarts leeftijd
Sebastiaan zwarts leeftijd

In een interview met Privé bevestigt het management van Eva dat de zangeres inderdaad niet meer beschikbaar is. Volgens de directie staat de liefde nog in de kinderschoenen en waren Sebastiaan en Eva toen pas een paar maanden samen.

Toen Simons aankondigde dat ze in september haar eerste kind verwachtte, ging het internet los. Verder werd er door haar niet veel over het onderwerp gesproken.

Vooralsnog is het onzeker wanneer het kleine spruitje geboren wordt en heeft de zangeres geen mededelingen gedaan over het geslacht van het kind. Dat ze een kind verwacht, blijkt duidelijk uit haar gezichtsuitdrukking aan de telefoon.

Zeker, de liefde staat nog in de kinderschoenen, Sebastiaan en Eva zijn pas 2,5 maand samen.

Naast haar huwelijk met dj Sidney Samson bracht de zangeres in 2017 een periode door met producer Boaz van de Beatz. Ze staat bekend om haar blockbuster-hit Take Over Control.

Zakaria Zwarts werd geboren in Capelle aan den IJssel en speelde jeugdvoetbal voor een aantal clubs, waaronder VV Hillegersberg, VV Nieuwerkerk, Sparta Rotterdam en SBV Excelsior, voordat ze in de zomer van 2017 tekende bij Feyenoord.

Sebastiaan zwarts leeftijd
Sebastiaan zwarts leeftijd

FC Dordrecht verleende hem een ​​lening tot het einde van het huidige seizoen op 31 januari 2019.

De volgende dag maakte hij zijn eerste optreden voor de club, een 3-3 gelijkspel tegen Jong Ajax in de Eerste Divisie.

Op 24 juni 2019 werd een driejarig contract getekend bij Excelsior, waarmee hij terugkeerde naar zijn vorige werkgever.

Doordat Eva en Sebastian (voorlopig) echtgenoten zijn geworden, is er rijst gegooid en maken blikken lawaai achter in de trouwauto. Er zijn ook witte duiven uitgevlogen.

De zangeres kondigde het nieuws aan aan al haar sociale media-fans en roept uit: “We hebben de knoop doorgehakt!” Eind december zei het paar hun ‘ik doe’ of ‘ik doe’.

Hij ziet de zanger sinds januari van dit jaar en ze komen allebei uit Nederland. Daarvoor was ze korte tijd betrokken bij producer Boaz van de Beatz. Het stel was twee jaar getrouwd toen Simons zijn scheiding van DJ Sidney Samson aankondigde.