Sarah puttemans vader
Sarah puttemans vader

Sarah puttemans vader /\ vader sarah puttemans Ze had een speciaal optreden van Regi voor haar sweet zestien, en ze vierde haar 18e verjaardag op Ibiza met vrienden.

Wil je naar Dubai? Standaard. Het aantrekkelijke Leuvense meisje dat naast Viktor Verhulst woont, leeft de jetsetdroom (26).

Maar wie is Sarah Puttemans (21) behalve dat ze mooi, rijk en invloedrijk is? Een diepgaande blik op de dame achter Viktor. “Ze staat ondanks de grootsheid met beide benen op de grond.”

De nieuwe vriendin van Viktor Verhulst is Sarah Puttemans (21). Ondertussen is er meer informatie over haar beschikbaar.

Sarah Puttemans is een bekend model die voor een aantal gerenommeerde designlabels heeft gewerkt. Ze heeft ook een indrukwekkende 88.000 Instagram-volgers.

Sarah hoeft zich, net als Viktor, geen zorgen te maken over geld. Knokke-Heist is haar thuis. Ook gaat ze dure resorts in Dubai en Saint-Tropez bezoeken, meldt Het Nieuwsblad. Regi gaf haar een privéconcert op haar zestiende verjaardag.

Viktor Verhulst heeft een nieuwe minnaar, blijkt uit berichten van vorige week. Hij heeft een relatie met Sarah Puttemans. Voor het eerst heeft pater Gert op het nieuws gereageerd.

“Het spijt me je te moeten mededelen dat Viktor niet meer vrijgezel is”, zegt Gert tegen Shownieuws. ‘Eindelijk, want het begon lang te duren, moet ik zeggen.’ Ze is een lieve jongedame. “We zijn best tevreden.”

Viktor Verhulst merkte onlangs op: “Een partnership is een grote verbintenis.” “Ik begin er niet aan als ik er niet helemaal in geloof.”

En het is heel serieus met Sarah Puttemans. Hij heeft zijn omslag gevonden, en nu weet iedereen het dankzij een officiële foto op Instagram met de ontroerende locatiereferentie ‘in love’.

Viktor viel afgelopen zomer halsoverkop voor de brunette ergens tussen Oostduinkerke en Knokke-Heist. Het was niet meteen een wederzijdse coup de foudre, maar tegen de jaarwisseling was de situatie opgelost.

Ondanks het feit dat ze op oudejaarsavond nog in Dubai was, was de chemie tussen de twee onmiskenbaar sterk.

In veel opzichten is dit een relatie gemaakt in de hemel. Beiden stammen af ​​van een zakenman van miljarden dollars.

Hij communiceert met ons via Studio 100. Ze kwam met haar in contact via Dyls Construct, een projectontwikkelaar die al een aantal opvallende woonprojecten in Vlaams-Brabant heeft gerealiseerd.

In nauwe kringen klinkt het als ‘een liefdevol familiebedrijf’.

De firmanaam is een combinatie van de voor- en middelste namen van Sarah, evenals die van haar ouders, Yves en Dominique, en haar jongere broer, Lucas.

Sarah puttemans vader

Ze heeft 88.000 volgers op Instagram met wie ze haar leven deelt. Ze leent haar gezicht aan Coca-Cola en grote modemerken.

En ze is de dochter van een van de rijkste mannen van het land. Sarah Puttemans (21) is niet meer uit de schijnwerpers te houden nu ze zich ook heeft aangesloten bij Vlaanderens meest begeerde vrijgezel. Maak kennis met de nieuwe vriendin van Viktor Verhulst (26).

Sarah Puttemans, de vriendin van Viktor Verhulst, lanceerde die dag haar YouTube-kanaal met haar eerste video. Deze is onderaan de pagina te vinden.

Sarah daarentegen is haar Instagram-volgers niet vergeten. Haar 122.000 Instagram-volgers werden onlangs getrakteerd op een prachtige badpakfoto. En hoe zit het met de reacties? Ze zijn lovenswaardig!

De dame draagt ​​een knalrode bikini en poseert op het strand. Ze schrijft bij de foto: ‘Op naar Dubai’. Binnen korte tijd stromen de reacties binnen.

“Het is zo mooi”, staat er. Iemand vervolgt: “Veel plezier.” “Mooi”, zegt een laatste bewonderaar. We vinden dat het tijd is om een ​​kijkje te nemen!

Je zou bij jezelf kunnen denken: “Hoe is het mogelijk dat één persoon zo mooi is?” En toen we de beelden van Sarah Puttemans bekeken, hadden we deze vraag. Ze is tenslotte een model dat op zo’n jonge leeftijd al een respectabel cv heeft opgebouwd.

Het bedrijf is vooral bekend in Vlaams-Brabant, getuige het project Sky One aan de Leuvense Vaartkom, dat in de schaduw van brouwerij AB Inbev ligt.

Sky One moet een unieke landmark worden voor Leuvense bezoekers. De structuur krijgt een uniek ontwerp en zal 36 ‘urban villa flats’ huisvesten.

Sky One is niet goedkoop. De laagste eenkamerappartementen beginnen bij in totaal 310.000 euro. De twee penthouses op de 9e verdieping zijn met respectievelijk 1,15 en 1,95 miljoen euro de ‘toppers’.

Sarah puttemans vader
Sarah puttemans vader

.