Sandra phlippen leeftijd
Sandra phlippen leeftijd

Sandra phlippen leeftijd /\ Elke zaterdag legt ze op de economiepagina uit hoe de economie het dagelijks leven van mensen beïnvloedt in haar wekelijkse essays.

Maatschappelijke vraagstukken, zoals het pensioendebat en klimaatverandering, komen veelvuldig aan de orde in haar essays.

Een van de topmanagers van ABN Amro, Rintse Zijlstra, prees haar “creatieve ideeën en vaardigheden om moeilijke economische uitdagingen om te zetten in de dagelijkse realiteit”, aldus een persbericht.

Sandra is tevens universitair docent aan de Erasmus School of Economics, waar ze een grootschalig veldexperiment uitvoert naar de mobiliteit van werknemers op de werkvloer.

Tijdens de pandemie was ze als economisch specialist lid van de adviesraad van het ministerie van Volksgezondheid, genaamd “Lessons Learned COVID-19”.

Van september 2016 tot maart 2018 was ze hoofdredacteur economie van het Algemeen Dagblad. Daarvoor was ze hoofdredacteur van het tweewekelijkse tijdschrift ESB, dat tweewekelijks verschijnt.

Sandra phlippen leeftijd

Ook was Sandra onder meer bestuurslid van de Vereniging van Hoofdredacteuren en het Koninklijk Economisch Genootschap.

Sandra draagt ​​dagelijks bij aan het publieke debat door te schrijven voor kranten en te verschijnen op nationale en internationale uitzendingen van televisie en radio.

Het afgelopen anderhalf jaar heeft ze zich geconcentreerd op het uitleggen van de sociale en economische gevolgen van de Covid-19-crisis.

Sandra Phlippen promoveerde in 2008 aan de Erasmus Universiteit Rotterdam. Wederom heeft een vrouw de leiding over de interne denktank van een bank, dankzij de nominatie van Phlippen.

Toen ze werd aangenomen door ING Nederland, werd Marieke Blom gepromoveerd tot hoofdeconoom.

Barbara Baarsma van Rabobank vervulde deze functie tot voor kort. Ik zie dat ik een rolmodel ben voor jongere vrouwelijke bankiers”, voegt ze eraan toe in een interview dat morgen wordt gepubliceerd.

Sandra phlippen leeftijd
Sandra phlippen leeftijd