Sam hooftman moeder
Sam hooftman moeder

Sam hooftman moeder /\ De vermiste 17-jarige Sam Hooftman uit Overveen is nog steeds niet gevonden. Nadat woensdagavond een feest in Heemstede was geëindigd, reed hij donderdagochtend in de vroege uurtjes terug naar zijn woning, waar hij werd opgewacht door vrienden en familieleden.


De adolescent vertrok om 00.40 uur vanuit een pand aan de Leidsevaartweg bij station Heemstede-Aerdenhoit richting zijn woning in Overveen. Hij is daar niet aangekomen.

Sam is 1,70 meter lang en heeft een normaal lichaam. Hij ziet er gemiddeld uit met gebleekt, golvend haar en af ​​en toe een donkerbruine begroeiing. Er wordt aangenomen dat de man de avond voor zijn verdwijning vermist werd met een zwarte Dickies-bufferjas en een bruine Herlaut-trui met een witte H erop.

Hij droeg een Carhartt-jeans in een felblauwe tint en zwarte Nike-schoenen. Een donkergrijs racemodel van het merk Sensa is ook een onderscheidend kenmerk van zijn fiets.Bekijk hier Sam’s fiets en zijn bio!

Sam hooftman moeder
Sam hooftman moeder


Een dikke zwarte jas, een lichte broek en zwarte Nike-schoenen identificeren Hooftman als lid van de groep. Zijn lengte is 1 meter en 70 centimeter, en zijn donkerblonde haar heeft een slag. Sensa is de naam van de fabrikant van zijn fiets.

Ouders en twee broers maken zich grote zorgen. Iedereen wordt door de moeder van Hooftman aangespoord om op haar zoon te letten. Bedroefd is Saskia van Buuren, een goede vriendin van de familie van Buuren. “Voor Sam is dit niet de juiste plek. Om 1 uur ‘s nachts is hij meestal thuis en klaar om te vertrekken.

” Ze smeekt hem om terug te komen naar het huis. “Je wordt met open armen ontvangen als je aankomt. Er is niemand boos op je”, voegt Van Buuren eraan toe. Tot nu toe heeft het onderzoek niets opgeleverd. Door de vele telefoontjes van de familie van Sam Hooftman krijgt de politie veel informatie.

Babs Schipper, de moeder van Sam, vertelde gisteravond aan mediapartner Haarlem105 dat hij al zo lang niet meer is gehoord. “Hij komt meestal op de afgesproken tijd. Er staat helemaal niets op zijn telefoon.”

Er zijn talloze tips naar de autoriteiten gestuurd, maar het onderzoek heeft niets opgeleverd. Op de vraag waarom er al zo lang niets meer van Sam is vernomen, zegt zijn moeder Babs Schipper tegen Haarlem105 dat het niet zijn schuld is. ‘Hij is meestal thuis op de afgesproken tijd’, zegt hij.

Hij heeft zijn telefoon helemaal uitgezet.’ De autoriteiten hebben ook een groot aantal foto’s ontvangen die met camera’s langs het fietspad zijn gemaakt. Gisteravond laat ging Sam op weg naar zijn huis in de wijk Hemstede-Aerdenhout. Een donkergrijze Sensa-fiets diende als zijn vervoermiddel voor de taak die voor hem lag.

Een vriend van de familie voegt eraan toe: “Hij vertrok vanaf de Leidsevaartweg in de richting van de Volvo-garage.” Zijn vrienden moedigden hem toen aan terwijl hij de kamer uitliep.

Bewoners langs de Leidsevaart bij de Koepelkathedraal wordt door de politie gevraagd eventuele camerabeelden ook met hen te delen.


Op donderdag 6 januari reed Sam rond 0.40 uur op een donkergrijze Sensa-fiets van de Leidsevaartweg richting de Volvo-garage in station Heemstede-Aerdenhout. Een grote zwarte jas was over zijn schouders gedrapeerd en hij droeg zwarte Nike-sneakers. Sam staat op een lengte van 1,70 meter en heeft halflang, donkerblond haar in een golvende knot.

Sam hooftman moeder
Sam hooftman moeder