Sam hagens vader

Sam hagens vader /\ Sam Hagens is een bekende naam geworden in politiek Den Haag en de talkshow Veronica Inside dankzij zijn geestige vragen aan Mark Rutte en Hugo de Jonge. Elk detail van zijn persoonlijke leven wordt onthuld in Story.

Thomas van Groningen, politiek verslaggever van De Oranjezomer, maakte deze zomer zijn grote doorbraak. Andere Kamerleden in Den Haag weigerden echter met Thomas te spreken vanwege zijn rol in het gewelddadige praatprogramma van Wilfred Genee.

Hij gaf zijn geld uit aan eieren en tekende een exclusief contract met Op1, die hij als een goed mens beschouwde.

Haagse

Sam Hagens, een Haagse verslaggever, lijkt zijn spel te hebben opgevoerd en dient nu met zelfvertrouwen als de politieke tolk van Veronica Inside.

Veel mensen weten niet dat Sam’s vader, Pieter Jan Hagens, een bekende televisiepresentator is die momenteel gastheer is van EenVandaag en Buitenhof.

Sam hagens vader

Hagens was jarenlang radio- en televisiepresentator voor de VARA. In 1995 verhuisde hij naar Veronica, waar hij begon met het hosten van een chatprogramma genaamd Hagens! op het lokale NBC-filiaal daar.

Twee jaar later verruilde Hagens Veronica voor de NPS, waar hij Maartje van Weegen de NPS Cultuurprijs uitreikte. Een jaar later verliet hij de AVRO. Nova-presentatoren Kees Driehuis en Hagens lazen eerst Maarten van Rossems sombere beoordeling van de aanslagen van 11 september.

TweeVandaag

TweeVandaag is opgericht door de AVRO en TROS in augustus 2004 toen Netwerk werd opgeheven ten gunste van TweeVandaag. Ook Pieter Jan Hagens maakte met hen de overstap naar TweeVandaag.

Hij zond ook de serie Hoge Bomen uit 2003 uit. Hij voegde zich in september 2006 bij Hagensopdeafternoon op Radio 1 en bleef daar tot september 2007.

Op 29 oktober 2007 nam hij de presentator van de televisieshow EenVandaag van Nederland 1 over van Karel van de Graaf en beëindigde hij zijn radioshow.

Hij presenteerde het populaire AVRO tv-programma Wie is de Mol? van 2008 tot 2011. Hij volgde Karel van de Graaf op, die eerder president was. Art Rooijakkers nam de presentatie in 2011 over nadat Hagens besloot meer tijd aan de journalistiek te besteden.

Sam hagens vader
Sam hagens vader