Saida magge ouders
Saida magge ouders

Saida magge ouders /\ Sada Maggé had altijd al danseres willen worden, maar is uiteindelijk als journaliste aan de slag gegaan. De afgelopen jaren heeft haar carrière een vlucht genomen. Op het moment van haar presentatie was ze net aangekomen bij Nieuwsuur. “Ik redeneerde dat als ik het niet doe, ik gek zou worden.

“Nee, ik ben bang van niet. Mijn jeugd ambitie was om te trainen als danser. Van jongs af aan beoefende ik verschillende dansstijlen, waaronder jazz, ballet, klassiek en modern. Toen ik veertien was, begon mijn knie begon pijn te doen en ik moest mijn droom opgeven om naar een dansacademie te gaan.

Toen ik voor het eerst hoorde dat de fysiotherapeut had gezegd dat ik moest afbouwen, nam ik aan dat het iets te maken had met mijn vermogen om te groeien. Wat een tegenslag. Mijn leven draaide om dans. Ik vind het belangrijk om het de eerste keer goed te doen als ik iets doe. Mijn drive nam af zodra dat onmogelijk werd.

“We hadden onze vrienden al een tijdje niet gezien omdat we fysiek aanwezig moesten zijn op het werk. Ik heb mijn ouders, die 60 en 70 jaar oud zijn, en mijn oma ook al maanden niet meer gezien. “Ik walgde van dat, omdat ik een familiemens ben”, zei ik. Oorspronkelijk uit Nijmegen, groeide Sada op in de stad.

Ze heeft haar Marokkaanse biologische vader nooit kunnen ontmoeten. Nee, dit is niet iets waar ik bijzonder in geïnteresseerd ben (ondanks het feit dat vele anderen zijn. Ze zeggen vaak: ‘Misschien moet je contact met hem opnemen, want hij heeft mij ook geholpen.

‘ Dat is helemaal niet wat ik zoek. Omdat hij een deel van mijn leven is sinds ik een peuter was, is mijn Indonesische stiefvader de man naar wie ik opkijk als mijn biologische vader. Mijn achternaam komt van hem. Ik, ook een Indonesische identiteit hebben.Goed eten en een sterke familieband zijn mij als kind bijgebracht.

Saida magge ouders
Saida magge ouders

Clairy Polak, een lichtend voorbeeld van vorig jaar, en ik heb lang gesproken. Ze merkte op: “Je hoeft je niet te haasten. Hoe meer je leert over bestanden, hoe volwassener je wordt. Als gevolg daarvan word je een effectievere verslaggever. Dus dat doe ik. ik heb een jaar bij het Journaal gewerkt, alles is mij hier volkomen vreemd, voorlopig ben ik van plan hiermee door te gaan.

Sada Maggé, de presentatrice van AT5, is een begrip in Amsterdam en elke man vindt haar aantrekkelijk. Maggé, oorspronkelijk afkomstig uit Nijmegen, verhuisde naar de Nederlandse hoofdstad Amsterdam om een ​​carrière in de journalistiek na te streven. AT5 heeft haar als redacteur aangenomen naar aanleiding van haar stage.

Daarna besluit ze bij BNN te gaan werken, maar dan belt AT5. Wat is de titel van de persoon die de leiding heeft over de televisie Tot mijn verbazing werd ik geselecteerd om aanwezig te zijn.” Dat is nu meer dan drie jaar geleden.Tv-presentator AT5 is natuurlijk goed thuis in de stad Amsterdam.

De Pijp is natuurlijk de naam van Maggé’s eerste bestemming. ‘Mijn neef is hier kok en hij zegt dat het een geweldige plek is om te werken. Mijn tante, neven en nichten hebben een hechte band, dus ik kom er vaak.’ De koude en warme tapasborden zijn haar go-to-aanbevelingen.

“Ik probeer zoveel mogelijk van mijn vrienden hierheen te halen. Een echt gevoel van in een huiskamer te zijn, wordt hier bereikt. Iedereen hier is volkomen normaal. Het is ook een plezier om het brood te eten.

Het Indonesische restaurant Bojo aan de Korte Leidsedwarsstraat is het beste van de stad. Mijn vader komt trouwens uit Indonesië en is een meesterkok. Daardoor hebben we de Indonesische keuken hoog in het vaandel staan.” Maggé en haar vriend kunnen hierdoor Indonesische restaurants met elkaar vergelijken. Retardatie vertelt ons alles over de kwaliteit van het eten in een restaurant.

Na een jaar in Amsterdam gestudeerd te hebben bij Maggé’s vader, werd Bojo getipt bij Maggé. “Het was een plezier om hier te dineren. Je waant je in Indonesië vanwege de lage stoelen, de prijzen zijn redelijk en het eten is ongelooflijk lekker. Er zijn momenten dat het leuk is om gewoon door een toeristisch gebied te slenteren. Een maandelijkse Bojo date met mijn vriend is afgesproken.

“Vroeger trainde ik ballet. Dat was fantastisch. Mijn knie begon pijn te doen, dus uiteindelijk moest ik ermee stoppen. Naarmate de tijd verstreek, werd het voor mij steeds gemakkelijker om weer in de ban te raken met ballet.” Maggé’s derde keuze is Het Nationale Ballet.

Het staat je in ieder geval vrij om mij een kaartje te schrijven. Er zit een enorm bedrijf achter de muziek, dans, kostuums en decor.’ Het Zwanenmeer is haar favoriet “Dit is zo’n mooie show. “De jongen hierin is ook erg getalenteerd: hij springt als een klootzak!”

Saida magge ouders
Saida magge ouders