Roos moggré ziek
Roos moggré ziek

Roos moggré ziek /\ Moggré kreeg haar start in het bedrijf als presentator op de regionale Utrechtse zender RTV Utrecht. De Nederlandse Omroep Stichting (NOS) nam haar in januari 2008 aan als presentatrice van het kindernieuwsprogramma NOS Jeugdjournaal. Daarna presenteerde ze de ochtend- en middageditie van het NOS Journaal.

Haar omroepcarrière nam een ​​wending in september 2014 toen ze zich bij WNL aansloot als presentator van de show Goedemorgen Nederland. Op EenVandaag (AVROTROS) verving ze Jojanneke van den Berge, die met zwangerschapsverlof was, in 2018. Ze is nu een vaste presentator op zowel radio als televisie voor de show.

De persconferenties van het Eurovisie Songfestival worden dit jaar gehouden in Rotterdam, Nederland, en zij en Andrew Makkinga zullen ze hosten. Door de COVID-19-pandemie is de competitie van dit jaar echter afgelast.

Moggré behaalde een graad in journalistiek en een master in internationale betrekkingen aan de Hogeschool Utrecht. Ze studeerde een tijd in de Verenigde Staten. In 2018 is er een dochter geboren van Donatello Piras en Moggré. Op Instagram is de moeder van Roos nog bezig met het verwelkomen van haar tweede kind.

‘O, de plaatsen waar je straks naartoe gaat’, schrijft ze. We zijn blij dat je erbij bent, Luca. Isabella is de dochter van Roos en Donatello. Hij verliet Italië twee jaar geleden, nadat hij zijn vrouw toestemming had gevraagd om tijdens een vakantie op het eiland Sardinië te verblijven.

Roos moggré ziek


‘Party of three…wachten op nummer vier!’, schreef Roos op Instagram bij een foto van haar gezicht. Als het op haar presentatie aankomt, hoopt ze er het beste van. Roos Moggré, een van de presentatoren van actualiteitenprogramma EenVandaag, vindt Katja Schuurman een mafkees. Zo kunnen ze het gesprek met de VARAgids voortzetten.

Moggré schrikt van bekende Nederlanders die beweren kennis te hebben van het coronavirus. “In totaal had Nederland 17 miljoen virale infecties. Ik spreek met Peter R. de Vries en Katja Schuurman, twee mensen die ik op sociale media heb leren kennen en die in gesprek zijn geraakt. Het is maar een kleine hap”, zegt ze.

Voor hen is de verspreiding van nepnieuws een moreel gemis waar deze BN-medewerkers iets aan moeten doen. “Het is het doel van de journalistiek om te voorkomen dat mensen vertrouwen op verkeerde informatie.”

Daarnaast vindt Moggré het aanwezig zijn tijdens de coronacrisis van cruciaal belang. “Het is prachtig dat er meer discussie is, bijvoorbeeld met de NOS.” We staan ​​pal achter het Journaal en laten ons niet gek maken. Er is ook een scheiding tussen criminelen en deskundigen.”

Roos moggré ziek
Roos moggré ziek