Ron brandsteder ziek
Ron brandsteder ziek

Ron brandsteder ziek /\ Ronald (Ron) Brandsteder is een voormalig Nederlands televisiepresentator, die ook bekend staat als acteur, cabaretier, zanger, radiopresentator en stemacteur.

Hij is vooral bekend als presentator van programma’s als Showbiz Quiz, Ron’s Honeymoon Quiz, Make Them Laugh en Dancing with the Stars.

Naast André van Duin had hij ook successen op televisie en in het theater. Hij was de opdrachtgever voor de grappen van laatstgenoemde.

Naast zijn werk als presentator speelde Brandsteder in 1984 de rol van Vledder in de speelfilm De Cock en de Moord in Ecstasy en in de oorlogsfilm Field of Honor.

Ten tijde van de film De Cock was Brandsteder als Vledder ook te horen in het hoorspel De Cock en het sombere naakt.

Hij was ook te zien als Doctor Bernard op Bonnie St. Claire’s gelijknamige single uit 1976.

Ook zong hij mee met het nummer “Why” van Bonnie St. Claire en José Hoebee (1985) en bracht hij samen met José Hoebee ook de Engelse plaat “So Long Marianne” (1984) uit.

Brandsteder heeft ook solohits met onder meer Lieve Bella Beer en Engelen Bestaan ​​niet.

De Privé spreekt van een ‘transformatie’. Niet alleen de kraag van zijn hemd, dat twee maten te groot was, maar ook zijn ingevallen gezicht verraadde dat Ron Brandsteder.

die volgende maand zijn 71e verjaardag hoopt te vieren, de afgelopen maanden veel kilo’s is afgevallen.

Vreemd, zegt het blad. “De vraag wat er met hem aan de hand is en of hij misschien ziek is – die ontelbare keren is gesteld door bezorgde kijkers – is onbeantwoord gebleven.

Niemand kon uitleggen of er iets mis is met de tv-presentator.

De laatste keer dat Ron op het scherm verscheen was een half jaar geleden, toen in een programma over de overleden volksheld André Hazes.

Destijds Weekly Privé: “De vraag wat er met hem aan de hand is en of hij misschien ziek is – die ontelbare keren werd gesteld door bezorgde kijkers – bleef onbeantwoord.”

De Privé speculeerde: “Heeft hij misschien een drastisch dieet gevolgd? Of kampte hij de afgelopen maanden met gezondheidsproblemen, die hij niet met de buitenwereld wilde delen en toch voor zichzelf wil houden?

Ron brandsteder ziek

“Beroemdheden hebben zo’n vluchtig karakter”, zegt hij tegen Astrid de Jong, presentator van de show. Vraag de jongere generatie wie Winston Churchill was, en ze zullen hem niet kunnen identificeren.

“En het was iemand die er echt toe deed”, zegt de auteur. Ron Brandsteder heeft uiteindelijk kanker weten te verslaan.

De televisiezender uit Breukelen is geopereerd om een ​​plekje uit zijn longen te verwijderen. Dat is effectief verholpen.

De 55-jarige Brandsteder werd eerder dit jaar geopereerd aan een kankergezwel in zijn been. Naar verwachting zal hij herstellen.

Helaas kon Brandsteder door zijn ziekte niet deelnemen aan de theaterproductie van André van Duin.

Een operatie had de situatie moeten verbeteren, maar voorlopig zien de vooruitzichten er niet goed uit. Moeder Yvonne vertelt het Verhaal dat er nu een half jaar voorbij is, maar dat er nog steeds geen verbetering is:

“De operatie is goed verlopen en Bob woont zelfstandig thuis. Positief is dat hij steeds beter met één arm kan omgaan.

Het ergste nieuws is echter dat hij zijn linkerarm nog steeds niet kan buigen; het gevoel is nog niet terug en de vraag is of dat ooit gaat gebeuren.”

Ron Brandsteder is een zoon van Ton (Anton) Brandsteder (1918-1992), directeur van Brandsteder Electronics,

de Nederlandse importeur van Sony en bestuurslid (inclusief penningmeester) bij voetbalclub AFC Ajax (Amsterdam) van eind jaren zeventig tot eind jaren zeventig. eind jaren tachtig (± 1978-1988).

Brandsteder was van juli 1979 tot juni 1980 getrouwd met zangeres Patty Brard.

Op 25 november 1983 trouwde hij met Yvonne Baggen, die hij ontmoette tijdens een concert van André Hazes. Samen hebben ze twee zonen: Rick (1984) en Robert (1986). (1986).

Ron brandsteder ziek
Ron brandsteder ziek