Ron brandsteder ernstig ziek

Ron brandsteder ernstig ziek
Ron brandsteder ernstig ziek

Ron brandsteder ernstig ziek /\ Entertainmentmagazine Privé is gealarmeerd door de verschijning van Ron Brandsteder in de controversiële NPO 3-documentairereeks over het leven van André Hazes. Het tijdschrift vraagt: “Is hij ziek?”

Bourgondiër
Terwijl we Ron al lang kennen als een vriendelijke Bourgondiër met een dreunende lach, blijkt hij in de docuseries veel magerder te zijn. Ron Brandsteder:

Wat is er met de presentator aan de hand?’, vraagt ​​het weekblad Privé deze week op de voorpagina. Als Ron Brandsteder een probleem is, moeten we ons dan zorgen maken? Een ‘transformatie’, dat is waar De Privé op doelt.

Niet alleen was Ron Brandsteders twee maten te grote overhemdkraag duidelijk zichtbaar, maar ook zijn ingevallen gezicht, wat erop wees dat hij de afgelopen maanden flink was afgevallen.

Volgens de publicatie is dat vreemd. Een veelgehoorde zorg van kijkers is het gebrek aan een reactie op het onderwerp van wat er met hem aan de hand is en of hij misschien ziek is. Niemand kon uitleggen wat er met de tv-presentator aan de hand was.”

Ron brandsteder ernstig ziek

Privé speculeert omdat er geen officieel antwoord is. Hij heeft misschien een soort van ernstig gewichtsverliesregime ondergaan.”

Of is hij onlangs geplaagd door gezondheidsproblemen die hij niet aan de buitenwereld wil onthullen, en die hij nog steeds privé wil houden?”

De zorgen

De entertainmentlijst staat bovenaan. De zorgen over de gezondheid van de presentator nemen toe omdat hij niet bereikbaar is voor tekst of uitleg.

Het afgelopen half jaar zeggen insiders in de omgeving van Ron dat de omroep heeft besloten een rustiger leven te leiden.

De Omroep MAX-show van NPO Radio 5 heeft elke vrijdagavond een interview met Ron. De kanker van Ron Brandsteder is met succes behandeld. De Nederlandse tv-presentator uit Breukelen is eerder deze maand geopereerd aan een longvlek. Daar was voor gezorgd.

Brandsteder, 55, onderging eerder dit jaar een operatie om een ​​kankergezwel uit zijn been te verwijderen. Door zijn ziekte kon Brandsteder niet deelnemen aan het toneelstuk van André van Duin.

Ron brandsteder ernstig ziek
Ron brandsteder ernstig ziek

You may also like...