Robbert rodenburg relatie
Robbert rodenburg relatie

Robbert rodenburg relatie /\ Nederlandse acteur en mediapersoonlijkheid Robbert Rodenburg Zijn bekendste werk is de serie ‘Open Card’-interviews die hij sinds 2020 op zijn YouTube-kanaal voert.

Hij heeft met verschillende mensen gesproken, waaronder Bizzey, Bilal Wahib en Maxime Meiland.
Robbert Rodenburg, geboren op 11 februari 1998 in Nederland, is een professionele tennisser.

Er zijn bijna 134.000 Instagram-volgers en meer dan 73.500 YouTube-abonnees die zich al bij hem hebben aangesloten op deze reis. Met onder meer Daan Hoogervorst, televisieredacteur voor ‘Het Perfecte Plaatje’.

Bergambacht

Op 11 februari 1998 werd Robbert Rodenburg geboren in Bergambacht, Nederland. Hij is een Nederlandse acteur, YouTuber en social media influencer.

Robbert rodenburg relatie

Hij staat bekend om zijn YouTube-kanaal, Open Map, waar hij bekende Nederlanders interviewt. Daan Hoogervorst, televisieredacteur, is een vriend van de YouTuber.

YouTuber

Rodenburg houdt van theater sinds hij een kind was, en het begon allemaal met familievoorstellingen in hun woonkamer. De YouTuber was al op jonge leeftijd lid van de Ammerstol Drama Society en hij begreep vanaf het begin dat hij in de entertainment wilde werken.

Na de middelbare school schreef hij zich in bij de Film Actors Academy in Amsterdam om een ​​acteercarrière na te streven.

Na twee jaar stopte hij met trainen, maar hij bleef in Amsterdam. Na eerder in de Spangas-televisieserie te hebben gespeeld, werd Rodenburg gecast in de film Storm uit 2017, die zijn speelfilmdebuut markeerde.

Daarnaast was hij te zien in de ZAPP-serie De Vloek van Pegasus. Expeditie Robinson, die plaatsvond in 2021, nam Rodenburg mee als deelnemer.

Op Instagram heeft Rodenburg een trouwe aanhang van meer dan 130.000 mensen. Zijn YouTube-kanaal heeft bijna 110.000 abonnees en is daarmee een van de meest bekende. Hij heeft een enorme aanhang op Youtube dankzij zijn serie Open Map.

Romee Strijd, Bilal Wahib en Maxime Meiland zijn slechts enkele van de bekende Nederlanders met wie hij sprak. Naast de Social Award is de Youtuber voor zijn werk met de zender genomineerd voor een Televizier Star voor Beste Online Serie.

Robbert rodenburg relatie
Robbert rodenburg relatie