Rintje ritsma vermogen

Rintje ritsma vermogen
Rintje ritsma vermogen

Rintje ritsma vermogen /\ Rintje Ritsma, 47, heeft in haar carrière zes keer deelgenomen aan de Olympische Spelen. Hij nam twee zilveren, vier bronzen en één zilveren mee naar huis. Pellet Outlet, een kachelfabrikant die hij nu bezit, is het resultaat van zijn inspanningen.

Rintje Ritsma, vind je niet dat het tijd is om te stoppen? Nee, ik heb in die tien jaar alleen maar Europese en Wereldkampioenschappen gewonnen! Het lijkt er echter op dat je op 28-jarige leeftijd iets anders moet gaan doen.

Opstoppingen ontstonden toen NOS-verslaggever Bert Maalderink het na een mislukte wedstrijd weer ter sprake bracht. Ik was misschien wanhopig op de wereld en op mezelf. Die vraag was achteraf gezien iets te persoonlijk.

Hoewel ik het mentale vermogen had om door te gaan, smeekte mijn lichaam me er een einde aan te maken. Sporten werd steeds moeilijker voor mij als gevolg van mijn lichamelijke kwalen, die op 38-jarige leeftijd begonnen.

Mijn kansen om kampioenschappen te winnen, namen met het verstrijken van de jaren af. Ik begon te verwelken en te verwelken en te verwelken. Twee keer per dag opstaan ​​om te trainen is niet langer een onmogelijkheid als je het eenmaal doorhebt.

Mijn eerste baan na het schaatsen was als teammanager voor de International Bobsleigh Federation. Na een dodelijk ongeval op de baan kon Edwin van Calker niet deelnemen aan de Olympische Spelen van Vancouver. Het NOC*NSF en diverse sponsoren schudden het project de hand. Daarmee was ook mijn betrokkenheid bij de bobsleeërs voorbij.

Daarna ben ik naar buiten gegaan om om me heen te kijken. De oom van mijn vrouw zat naast me op een van haar verjaardagen. Pelletkachels was een bedrijf waar hij zich mee bezig hield. Komt dat bekend voor?” vroeg hij.

Ik was toevallig in Oostenrijk op het moment dat een kachel van dit type bij toeval in een skihut werd geïnstalleerd met een paar schaatsers. Na het plaatsen de korrels in de fitting van de kachel, de vlammen begonnen te flikkeren. Dat is me lang bijgebleven.

Toen mijn oom ernaar vroeg, kon ik zijn vraag beantwoorden met een niveau van expertise in kacheltechnologie dat zijn niveau overtrof eigen.

Rintje ritsma vermogen

Bij World Allrounds heeft hij vier kampioenschappen gewonnen. Hij won deze titel in 1995, 1996, 1999 en 2001; hij eindigde als tweede in 1998 en 2003; en hij eindigde als derde in 1993, 1994 en 2000.

Een record van zes keer won hij de Europese All-Round Championships.

Op de Olympische Winterspelen van 1994, 1998 en 2006 deed hij mee aan vijf verschillende sporten en verdiende hij twee zilveren en vier bronzen medailles voor zijn inspanningen.

Lange tijd stond hij ook aan de top van de all-time wereldranglijst, de Adelskalender (1125 dagen in totaal).

Ex-Nederlandse langebaanschaatser Rintje Ritsma In tegenstelling tot Igor Zhelezovski’s bijnaam “Het Bier van Minsk”, is het bier van Lemmers bijnaam het Bier van Lemmer, wat zich vertaalt naar het Bier van Lemmer. Weet jij hoeveel Rintje Ritsma op zijn bankrekening heeft staan?

Skiër van de lange baan. Lemmer, Nederland, 13 april 1970 Het vermogen van Rintje Ritsma wordt geschat op ongeveer 2 miljoen euro. Bij World Allrounds heeft hij vier kampioenschappen gewonnen.

Hij won deze titel in 1995, 1996, 1999 en 2001; hij eindigde als tweede in 1998 en 2003; en hij eindigde als derde in 1993, 1994 en 2000. Allround kampioen:

1994-1996 en 1998-2000, zesvoudig winnaar van de Europese Allround kampioenschappen. Op de Olympische Winterspelen van 1994, 1998 en 2006 won hij twee zilveren en vier bronzen medailles.

Rintje ritsma vermogen
Rintje ritsma vermogen

You may also like...