Rickard Thunér Familj

Rickard Thunér Familj
Rickard Thunér Familj

Rickard Thunér Familj /\ Den svenska antikhandlaren och tv-personligheten Rickard Karl David Thunér föddes den 20 juli 1979. Sedan 2007 har han varit med i SVT:s Antikrundan som specialist på 1700-talets heminredning och speglar. 2019 gick han med i värdteamet för Netflix-serien It Sits in the Walls.

Thunér gick gymnasiet i Linköping efter att ha tillbringat sina uppväxtår i Vadstena. Antikvarefadern Lars Thunér har en unge som heter Erik. Medan hans far var hans främsta källa till antikhandlareutbildning, fick han också erfarenhet och utbildning på Bukowski’s och Sotheby’s i London mellan 1999 och 2001. Under det senaste decenniet har han lett Thunérs.

Det var hans fars antikhandel i Stockholm, etablerad 1980. Thuner är Vadstenabo sedan 2016. Tiden framför tv-kameran har gjort honom känd. Sedan 2007 har han lånat ut sin expertis som forskare av 1700-talsmöbler till den svenska tv-serien Antikrundan.

Han är också en av värdarna för 2019 års serie It Sits in the Walls.Thunér, född i Vadstena, gick gymnasiet i Linköping. Han är son till antikhandlaren Lars Thunér. I början arbetade han som hans far var antikhandlare och han arbetade som lärling på Sotheby’s i London 1999 till 2001. Han har ägt Stockholms antikaffär Thunérs Antikhandel sedan 2007. Den grundades 1980 av hans far.

far. Sedan 2016 har Thunér bott i Vadstena utan att någonsin lämna. Sedan premiären 2015 har SVT:s “Det sitter i väggarna” gästats av 42-årige Rickard Thunér. Trots succén med programmet övervägde SVT att “pausa” den förra året.

verkligheten som miljontals människor bevittnade den. Att ta en paus, eller “sätta vad som helst på is”, som SVT uttryckte det, slår mig som en eufemism. Thunér sa i en intervju att det var som när han eller hon var 15 och deras pojkvän ville ta en paus; det var inget gott tecken.

Skickades under våren förra året. Liknande som när du var 15 och din flickvän ville ha en paus. Efter att ha sett en liten ökning av tittare visste ledningen att de var tvungna att göra några justeringar. Detta beslut innebär att mitt samarbete med Erika Berg, som också råkar vara en arbetskamrat, kommer att fortsätta oavbrutet.

glad medium som tillfredsställer dem båda. Vårt lagarbete är utmärkt, och jag tror att det är en viktig faktor för vår framgång. Vi kan, säger han, presentera våra budskap på ett tilltalande sätt genom att nollställa vad tittarna bryr sig om, trots att det finns många sätt som vi är lika och olika.tenderar att lita mest på

Sedan 2007 är han ensam innehavare av Thunérs Antikhandel, en antikvariat i Stockholm som startades 1980 av en grupp vänner. Thunérs huvudkontor finns sedan 2016 i Vadstena.Hon reflekterar just nu över sin roll som programledare.

Rickard Thunér Familj

och som en mer integrerad del av SVT:s storskaliga, kritikerrosade produktioner. Det är sant att jag har varit allt mer tillbakadragen under de senaste åren. När årets första säsong går mot sitt slut kan vi se tillbaka på en trend mellan

mellan 6-8 bostäder. Rickard Thunérs familj Multiplicera detta med det totala antalet dagar du har spenderat på spelet så får du reda på om du har vunnit eller förlorat. Jag hoppas kunna lansera en uppsjö av nya ansträngningar inom en snar framtid. Eftersom inspelningsteamet har blivit så sammansvetsat,

ännu en betydelsefull förändring i status quo. De flesta av oss är ivriga att fortsätta arbeta med programmet eftersom vi har kommit så bra överens och har etablerat en så stark arbetsrelation. Varje man vet att han måste ta hand om sitt eget ansvar. Ett verkligt anmärkningsvärt exempel på

en mycket effektiv maskin. Otvivelaktigt. Att ha någon du kan lita på är också avgörande när du arbetar med enorma mängder data. Det kommer att finnas en svärm av människor med dyra kameror, belysning och ytterligare kameror som väntar på oss när vi kommer.

platser. Planens start är kritisk, och även om det finns några små bekymmer som kommer att behöva åtgärdas på marken, har vi inte behövt göra några “nödsamtal” de senaste åren. Planet måste lyfta omedelbart. Dessutom Knut

Knutson gav mycket hjälp. Arbetskamrater hade inte slutfört sina tilldelade uppgifter på flera dagar. Vi återvände och upptäckte att säsongen som hade börjat året innan var i full gång. Allt omkring honom förblev detsamma som det hade varit tidigare. Och det var Lars-Yngve

en pensionär med sin egen uppsättning märkliga manér och humor. Han njöt särskilt av sina kvällar i skurkens roll. Men när ett år har gått kommer han inte längre att vara tillgänglig för arbete. Knut Knutson tycker att betydelsen av detta inte kan överdrivas. en

hennes 41-åriga antikhandlare vän och professionella samarbetspartner skulle hindras från att filma en ny säsong av It Sits in the Walls. För till sin massiva tittarsiffra visades hela landet på SVT. Tack vare sin karisma och charm har Rickard Thunér blivit en favorit bland tittarna.

medverkan som en respekterad auktoritetsperson i två av SVT:s populäraste program (Antikrundan och Det sitter i väggarna), som båda har fått betydande tittarsiffror. Kanske förklarar det det omfattande ramaskri som uppstod efter att SVT under senhösten 2017 rapporterade att Erika Berg, en framstående svensk journalist, gripits för sexuella övergrepp.

Rickard Thunér Familj

You may also like...