Rickard Operasångare Gått Ner I Vikt
Rickard Operasångare Gått Ner I Vikt

Rickard Operasångare Gått Ner I Vikt /\ Rickard Söderberg är i sitt livs bästa fysiska form, vilket framgår av nyligen släppta bilder tagna efter att han hade en dramatisk viktnedgång. Bättre hälsa och ljusare läggning. Rickard Söderberg, 44, överraskade världen när han äntligen fick klippa av sitt långa hår, efter år av planering och sparande. Ännu verkade inte Söderberg beredd på

a ha! det är en trevlig överraskning. Rickards största förändring är att han har gått ner mycket i vikt, och fördelarna börjar visa sig. Till sina fans säger Söderberg, “Mycket mer lust och spel för att bygga styrka för att fortsätta översvämma världen med musik och kärlek.”

ingjuter en känsla av kroppspositivitet Som operasångerskan uttryckte det, “handlade det aldrig om att gå ner i vikt” i hennes viktminskningsuppdrag. Det långa håret, de stora ögonen och kanske till och med det runda ansiktet är alla saker som folk minns om operatenoren Rickard Söderberg, som också är känd för sin magnifika röst.

mage. För mer om makens styrka genom motgångar, se Rickard Söderberg. Följaktligen är det möjligt att vissa människor inte skulle känna igen honom nu! Han började växa ut sitt långa hår i höstas med avsikten att donera det till cancerpatienters barn. Magvärken har också lagt sig. När han diskuterar

Med ett Instagram-inlägg han nyligen gjorde, börjar han med att förklara att han aldrig var missnöjd med sitt fysiska utseende: “…Jag är 43 år gammal och i mitt livs bästa form. Ett fordon för glädje som har tillåtit mig att uttrycka mig själv genom en lång rad aktiviteter: “I brevet skriver han. Men när kroppen plötsligt slutade fungera,

Sångerskan nådde en vändpunkt i sitt liv. Läkarna hittade en inflammation och låga värden i mitt blod, lever och tarm förra sommaren. Hela mitt system var under stress och ur spel. Jag skulle i alla fall inte ha varit en särskilt bra gudom om

Det är min kropp, förklarar han, “ett universum i och för sig. För Rickard är detta en möjlighet att börja ett nytt sätt att leva. Han har ändrat sina matvanor, ökat sin meditationsövning, ökat sin fysiska aktivitet och påbörjat behandling Och som den bifogade bilden till inlägget visar är skillnaden slående, men han betonar att det är viktigt att lyfta fram att det

hade lite att göra med hur de såg ut på utsidan. “Inte en enda gång har jag tänkt på att ge upp mina viktminskningsmål eller Beach2020, och jag har inte heller använt en våg eller ett måttband sedan dess. Fokus har enbart varit på att försäkra kroppen om att den är älskad genom att stryka den mjukt “Vidare, utvecklar han i sitt författarskap. Rickard

Söderbergs senaste vänlighetsakt uppmuntrar läsarna att omfamna sina kroppar som de är, egenheter och allt “Så länge det inte skadar oss, låt oss fortsätta att kärleksfullt smeka våra mjuka vader, benkalvar, krokiga kalvar och inse att vi alla är underbara och fantastiska precis som vi är.

näsor, dubbelhakor, håriga axlar och närsynta ögon eftersom de tillåter oss att njuta av livet med humor, sång, dans och fest. Nu när min hälsa har förbättrats kan jag göra det igen, och det är det som gör människokroppen så fantastisk! Enligt en intervju med Aftonbladet hävdar han att han inte har haft en våg på 30 år och har inga planer på att börja.

Att ha ett positivt känslomässigt tillstånd på insidan är det viktigaste. Han har börjat träna regelbundet och håller sig till sin vegetariska kost, men han har också minskat mängden gluten i kosten. Istället, de dagar jag har tid, har jag försökt laga mat själv, både för att det är mer praktiskt och för att det är lugnande.

förbereda enorma mängder mat och lagra frysen. Det är därför, förklarar han för pressen, han ofta tar med sig en lunch hemifrån istället för att köpa snabbmat. Den häpnadsväckande förändringen hos Rickard – “skrämde mig inte på något sätt Rickard Söderberg, en framstående medlem av gaycommunityt, fick förra sommaren ett läkarbrev som föranledde en dramatisk förändring i hans sätt att leva.

förändra. Blod, lever och tarmar. Allt skramlade och var ur spel. Rickard Söderberg, gaylegend och operaartist, har drastiskt förändrat sitt utseende under sommaren. Han förklarar orsaken till förändringen i hans livsstil och delar med sig av sina tankar på Instagram.

Alltid fokuserad på hälsa, aldrig på “stranden 2020.” Efter 43 år av hårt arbete har jag nu en fantastisk kropp. Ett kärl genom vilket jag har kunnat njuta av livets glädjeämnen av skratt, dans, sång och kärlek. Min läkare fick dock reda på att jag hade en inflammation och att mina värden inte var vad de skulle ha varit förra sommaren.

behöver vara. Enkelt uttryckt säger Rickard: “Jag var inte en särskilt trevlig Gud mot världen som är min kropp.”Måttliga livsstilsjusteringar, inklusive kostjusteringar, meditation, fysisk aktivitet och behandling. Men viktigast av allt, mycket mer motivation och lek för att bygga upp uthållighet för resten av fyllningen.

fyller världen med musik och glädje. Strandkroppen eller viktminskningen 2020 har inte nämnts en enda gång.Applåderna strömmar in genom kommentarsfältet. Dessutom en hel del grejer från Jonas Gardell. Läkarna har utfärdat en varning Rickard Söderberg, 44, gjorde betydande förändringar i sin livsstil på grund av kronisk inflammation.

“Hela systemet var under tvång och ur hävd; blod, lever, tarm. Sammantaget hade jag inte varit en särskilt god Gud för mitt fysiska jag, vilket är universum. På grund av detta har jag skapat några mindre justeringar av mitt sätt att leva tack vare uppmuntran från mina läkare och resten av världen “Instagraminlägg av Rickard Söderberg. För att spegla hans personliga tillväxt, han

gjorda var att anta en hälsosam kost, börja en träningsrutin och börja meditera, vilket alla gav utdelning. Nye Rickard Söderberg Söderbergs senaste Instagram visar honom i gymmet, där han ser ut att jobba på sin fysik. Icke desto mindre insisterar Rickard på att understryka att han har

på inget sätt förändrat deras fysiska utseende “Endast genom att kärleksfullt smeka kroppen har vi kunnat få den att kännas lite mer omhändertagen. Vi är perfekta precis som vi är, därför låt oss fortsätta att kärleksfullt smeka våra mjuka vader och våra beniga vader, respektive, om vår hälsa tillåter det.

eftersom de tillåter oss att skratta, dansa, sjunga, älska och njuta av livet trots våra krokiga näsor, dubbelhakor, håriga axlar eller närsynta ögon. , och det är något vi alla borde glädjas åt. Om du vill visa din uppskattning för detta otroliga unika och motivera dem runt omkring dig.

Rickard Operasångare Gått Ner I Vikt