Renze klamer nieuwe vriendin
Renze klamer nieuwe vriendin

Renze klamer nieuwe vriendin /\ Ruim een ​​jaar na de geboorte van hun tweede kind liep het huwelijk van Renze Klamer en Pearl Jozefzoon door ontrouw op de klippen. Dat moet een moeilijke tijd zijn geweest, maar het uitzicht vanaf ‘De Vooravond’ lijkt een zilveren randje te hebben gevonden.

Hij wordt regelmatig gespot op sociale media met deze magere vrouw.Renze plaatste maandag een foto van zichzelf en Dhena Florance, een oorspronkelijke vrouw, op zijn Instagram Stories, waarop te zien was dat hij met haar aan het eten was. In de afbeelding wordt Dhena Renze getoond met een hartvormig litteken op haar voorhoofd.

Helaas was een paar uur later de scène al aangepast om beter bij de situatie te passen, maar er zijn nog steeds hints van romantiek te vinden.Een paar weken geleden plaatste Dhena een paar foto’s op haar persoonlijke Instagram-account waarop ze buiten speelt met een groep kinderen.

Minder dan Renze Klamer reageert met een verslagen emoji onder de foto. Dhena reageert hierop met een rood hart. Evenzo lijkt Renze’s De Vooravond-collega Fidan Ekiz haar te herkennen en begint over haar te praten. Dhena, de presentatrice, complimenteert je met een hartelijke glimlach en een hartelijk “Je haar!

” Tijdens de laatste foto is Dhena te zien met rode rolschaatsen, terwijl op de achtergrond een man te zien is. Dat zijn Renze’s voeten en sneakers, toch? En zijn de twee kinderen – een kleine jongen en een groter meisje – geen broers en zussen?

Renze klamer nieuwe vriendin
Renze klamer nieuwe vriendin

Dat zelfs de vader van Renze, Jan Klamer, een reactie had, is op zijn zachtst gezegd verrassend. Hij schreef, “Ohhhh skaten”, met informatie over de “Helaas niet meer schaatsen”-herinnering van een paar weken geleden: “Wacht even”, zegt hij. Als laatste commentator grijnsde ‘Mama Dhena’ met een ‘lachen-emoji’, een goede vriendin. Dit bewijst dat dit niet haar eigen kinderen zijn… Is er een relatie tussen Renze en Dhena, een communicatiespecialist uit Eindhoven, in de maak?

Renze ontmoette Pearl Joan Jozefzoon, de schrijver die The Voice of Holland verliet na het eerste seizoen, in 2014. Ben Saunders en de winnende vandoor waren het tweede paar dat een tweede kans kreeg. In 2015 werden Renze en Pearl Naomi (5) geboren en in 2019 wordt hun zoon Samuel geboren .

Daarna begon hun relatie te verslechteren en in oktober van dat jaar kondigden ze hun scheiding aan. Inmiddels is er goede communicatie tussen de ex-partijen: op 31 december liet Renze in een brief weten dankbaar te zijn voor zijn band. Op een foto van hem, Pearl en hun kinderen zei hij: “Het is altijd familie, en dat kan het ook zijn”, zei hij.

Renze plaatste een foto van zichzelf en Dhena op Instagram, samen met een paar lieve bijschriften en foto’s van hun hernieuwde vriendschap. “Blij met jou”, schrijft hij op de muur. Gefeliciteerd, jonge mensen!

Gebleken is dat Renze Klamer (31) van de markt al is gefotografeerd met zijn nieuwe vriend, Arendina. Geniet van de warmte van hun liefde op het zonnige eiland Curaçao terwijl je de volgers van de presentator op Instagram bijhoudt.

Renze klamer nieuwe vriendin
Renze klamer nieuwe vriendin