Renze klamer kinderen
Renze klamer kinderen

Renze klamer kinderen /\ Toen Renze maandag een originele Instagram Story plaatste, zag je hem een ​​hapje eten met een mysterieuze vrouw. Dhena tagde Renze op de foto door een hartje te tekenen. Er was een foto van hen samen, maar die werd korte tijd later verwijderd, wat vragen opriep over hun relatie.


Dhena deelde een week geleden op haar eigen Instagram-account een paar foto’s van zichzelf terwijl ze buiten aan het spelen was met enkele kinderen. De emoji van liefde van Renze Klamer verschijnt onder de afbeelding. Dhena reageert nogmaals, dit keer met een hartvormig rood hart.

Fidan Ekiz, een collega van De Vooravond die Renze blijkt te kennen, komt ook aan het woord en maakt haar punt duidelijk. Als reactie op het compliment van presentatrice Dhena, “Your hair!”, verschijnt er een smiley met hartjesogen op haar gezicht. Ten slotte zien we een man en een meisje skaten op de achtergrond van Dhena’s laatste foto.

Herken je die als die van Renze? Hoe zit het met zijn twee kinderen, een kleine jongen en een iets ouder meisje?
Ze trouwde in 2014 met Pearl Joan Jozefzoon, een rijzende ster van het eerste seizoen van The Voice of Holland. De tweede plaats ging naar Ben Saunders, terwijl ze op de derde plaats eindigde.

Renze en Pearl verwelkomden in 2015 een dochter, Naomi, en begin 2019 een zoon, Samuel. Daarna ging het bergafwaarts en in oktober van dat jaar kondigde het paar hun scheiding aan. Op 31 december schreef Renze op Instagram dat hij dankbaar was voor de relatie die hij had met zijn ex-vriendin. Bij een foto van hem, Pearl en hun kinderen schreef hij: “Dat je altijd familie zult blijven, en dat kan ook.”

Renze klamer kinderen
Renze klamer kinderen

Later bevestigde hij zijn relatie met Dhena op Instagram met een reeks prachtige foto’s van de twee samen. Hij schrijft gewoon: “Happy with you.” Proficiat aan jullie allemaal, jullie verdienstelijke individuen!Klamer liep in 2009 stage bij de Evangelische Omroep als onderdeel van zijn studie economie. Niet lang daarna werd hij ingehuurd door deze omroep. Hij werd geplaatst op de afdeling Marketing & Communicatie.

In 2010 deed de EO een screening voor nieuwe presentatoren, waarbij Klamer zich aanmeldde en lid werd van de organisatie. Hij was onder meer verantwoordelijk voor de tv-presentaties van de EO Jongerendag 2011 en 2012 (samen met Klaas van Kruistum). Hij droeg nieuwssegmenten bij aan de Nederlandse talkshow Door de Wereld. In 2011 begon hij als radiopresentator voor Dit is de Nacht van NPO Radio 1.

Toen Knevel & Van den Brink op televisie kwamen, was Klamer veelvuldig te zien in het gedeelte ‘Easy talk after’ van internet. De gasten die door Andries Knevel en Tijs van den Brink werden geïnterviewd voor de tv-uitzending konden in korte tijd een aantal vragen uit hem krijgen, veelal informeel. Daarnaast werkte hij in 2012 mee aan EO/VARA programma 1 Voor de Verkiezingen.

Toen Van den Brink of Elsbeth Gruteke het dagelijkse radionieuwsprogramma Dit is de Dag niet konden presenteren, greep Klamer in. Op 1 januari 2014 was hij samen met Van den Brink en Margje Fikse een van de vaste presentatoren van de show.

Over God in de Lage Landen was hij samen met Ernst Daniel Smid co-presentator van een serie in 2014. Dit is de Dag Arena had Klamer als panellid en presentator.

Van januari 2016 tot augustus 2018 was hij samen met Robbert Meeder co-presentator van Langs de Lijn En Omstreken van NPO Radio 1 bij de NOS. De Tafel van Tijs had hem ook als vervanger van Van den Brink als presentator van de show.

Renze klamer kinderen
Renze klamer kinderen