Rapper sjors ziek
Rapper sjors ziek

Rapper sjors ziek /\ Na de operatie moest de Limburger een scan ondergaan. “Ze merkten iets op, wat ze aanvankelijk als onbeduidend afdoen.

Nadat ze uit het ziekenhuis waren ontslagen en opnieuw een scan moesten ondergaan, ontdekten ze dat de tumor iets was gegroeid. “De plek op zijn long stoort de Brunssumer, beweert hij.


Is het te behandelen?” vraagt ​​de rapper op 27-jarige leeftijd. “Ik zit momenteel midden in een vijfdaagse training. Het gevolg is dat ik vijf dagen in het ziekenhuis zal zijn voordat ik naar huis kan, wat elke twee weken gebeurt. Dan is het tijd om er vanaf te komen.

Rapper sjors ziek

Hoewel het waar is dat “wat weg is, weg is”, moet je je kalmte bewaren. Sjors-fans hoeven voorlopig niet bang te zijn dat ze een optreden zullen missen.

Dit weekend “gaan de optredens door, dus ik heb iets te doen”, zegt de rapper in het amusementsprogramma. Sjors, de Nederlandse rapper bij wie in augustus kanker werd geconstateerd, heeft aan De Telegraaf laten weten dat hij nu kankervrij is.

Rapper Sjors spreekt zijn vreugde uit dat hij volledig hersteld is. Zijn rechter testikel bleek in juni vorig jaar een kwaadaardige tumor te hebben en die moest operatief worden verwijderd. Ook had hij in augustus een plekje op zijn longen ontdekt.

Sjors werd in 2013 een landelijke sensatie toen hij te zien was in het Nederlandse televisieprogramma Man Bijt Hond, waar hij zijn eerste videoclip opnam.

Sjors en Lexxxus gaan binnenkort de strijd aan in een bokswedstrijd. Hij maakt momenteel de uren in de sportschool om ervoor te zorgen dat hij die dag in topconditie zal zijn.

een scenario waarin de rapper vorig jaar longkanker had, maar dat op dat moment onwaarschijnlijk leek. Sjors had in 2019 een zwaar jaar als het om zijn gezondheid ging. Vanaf juni bleek zijn rechterbal een kwaadaardige tumor te hebben die verwijderd moest worden.

Ziekenhuisopname vond plaats in juli, maar hij weigerde de reden voor zijn verblijf te onthullen. Na korte tijd werd een afwijking in zijn longen ontdekt.

Onze verslaggevers staan ​​24 uur per dag, zeven dagen per week voor u klaar. Als u vragen of opmerkingen heeft, kunt u te allen tijde contact met ons opnemen.

Er is momenteel veel vraag naar betrouwbare informatie. Toegankelijke en duidelijke feiten, geen geruchten.Abonnementen beginnen bij slechts € 0,81 per week. Uw voorgangers lopen in de tienduizenden.

Rapper sjors ziek
Rapper sjors ziek