Plien van bennekom kinderen
Plien van bennekom kinderen

Plien van bennekom kinderen /\ Plien van Bennekom is een Nederlandse actrice en komiek die bekend staat om haar komische optredens.

Ze speelt in het cabaretduo ‘Plien en Bianca’ met Bianca Krijgsman, met wie ze een langdurige vriendschap heeft.

Plien van Bennekom, de actrice en cabaretier die nu te zien is in de film Crazy about happiness, heeft veel moeten leren over zich emotioneel uiten en kwetsbaar zijn.

Maar zodra de barricade was neergehaald, stroomde de liefde haar leven binnen. De tranen komen regelmatig en gemakkelijk voor mij, of het nu tranen van vreugde zijn, tranen van emotie, tranen van verdriet.’

De comedienne en haar man, Jeroen Wassmer, hebben al twee kinderen, Mees en Tijn, die allebei begin tiener zijn. De cabaretier heeft eerder verklaard zwanger te willen worden van een meisje.

Plien van Bennekom is tussen woensdag en donderdag midden in de nacht bevallen van een dochter. Dat bevestigt de vertegenwoordiging van de cabaretier aan RTL Boulevard.

Plien van bennekom kinderen
Plien van bennekom kinderen

“De bevalling verliep vlot en zowel moeder als dochter maken het goed”, meldt de manager van Plien. Vader Jeroen is heel blij met zichzelf. Plien en haar man Jeroen zijn de ouders van twee zonen, Mees en Tijn, die eerder dit jaar zijn geboren.

‘Als de ‘Florence Nightingales’ van het theater geloven we dat het van cruciaal belang is om mensen op te vrolijken, vooral in deze moeilijke tijden.

Maar hilarisch zijn vereist veel bloed, zweet en tranen”, zegt Bianca Krijgsman, die al meer dan een kwart eeuw optreedt in het duo Plien & Bianca met Plien van Bennekom.

Plien van Bennekom, actrice en cabaretier die te zien is in de film Crazy about happiness, heeft moeten leren zich emotioneel uit te drukken en moedig kwetsbaar te zijn.

Maar zodra de barricade was neergehaald, stroomde de liefde haar leven binnen. De tranen komen regelmatig en gemakkelijk voor mij, of het nu tranen van vreugde zijn, tranen van emotie, tranen van verdriet.’

Plien en Bianca is een samenwerking tussen Van Bennekom en Bianca Krijgsman. Beiden verschenen zowel in de kindertelevisieserie Zaai als in het hilarische programma Koefnoen.

Plien van bennekom kinderen
Plien van bennekom kinderen

Ze werkte samen met Krijgsman aan de succesvolle televisieserie Zaai, die werd uitgezonden op de VPRO. De serie culmineerde uiteindelijk in het theaterstuk Biks, dat hun grote doorbraak zou blijken te zijn en hun carrière zou lanceren.

Ze waren te zien in het theaterprogramma Stessen, naast onder meer Owen Schumacher en Paul Groot. Van Bennekom was ook te zien in onder meer de musicals ‘Willeke’ en ‘Carlie’. Tussen 2004 en 2016 maakte ze deel uit van de komiekengroep die te zien was in het satirische televisieprogramma Koefnoen.

Van Bennekom is ook te zien in het satirische VARA-programma Kanniewaarzijn, waarin ze verschillende rollen speelt, dat in 2011 in première ging.

Plien is bij het grote publiek vooral bekend als lid van het duo Plien en Bianca. Ook is ze te zien in de televisieserie Koefnoen en het jeugddrama Zaai. Tess is het derde kind van Plien en Jeroen en hun eerste dochter. Naast haar broers heeft ze een zus genaamd Mees.

Het is essentieel om door de kamer te kunnen wandelen zonder over een hond of een jong te struikelen. We hadden eindelijk de ideale locatie voor ons gevonden.

De ene kant van ons terrein grenst aan een bos en er heerst een gevoel van “Eenzaamheid!” aan de andere kant hebben we buren en de Hema is maar vier minuten fietsen van ons huis. Er was veel sneeuw tijdens onze eerste winter in het gebied.