Pien hersman ouders
Pien hersman ouders

Pien hersman ouders /\ Pien Hersman is een Nederlandse schaatser die meedoet op de lange baan.

Hersman won C. op het NK Puur Sprint Schaatsen 2019.

In oktober 2021 nam Hersman deel aan de 500 meter op het NK. Martin Hersman is de dochter van haar vader.

Toen Joep Wennemars en Pien Hersman hun NK-debuut maakten, vroegen schaatsers in Nederland zich af waar de tijd was gebleven.

De twee tieners bespreken hoe het voelt om in de voetsporen van hun vader te treden. Een tijdlang waren Martin en Erben alleen maar trotse vaders, in plaats van critici en experts.

Op twee ritten na verzorgt Martin Hersman het hele weekend commentaar voor de NOS. Als zijn dochter Pien de baan opgaat voor haar 500 meter, gaat papa zoals afgesproken weg van de microfoons en richting de tribune, zodat collega Herbert Dijkstra de wedstrijd objectief kan analyseren.

Net als Erben Wennemars en zijn vrouw Renate is Thialf’s Erben Wennemars in de eerste plaats een vader en een trotse fan, met zijn zoon Joep op het ijs. Overdenk dingen niet.

Erica scheidde van haar man na jaren van compromissen, geschillen, psychologen, kalmerende middelen en aarzeling. ‘Ik moet kiezen tussen de artsen, maar er zijn twee mannen die ik leuk vind.’

Op dit moment vroeg ze haar 13-jarige zoon: “Waarom kun je wel van twee kinderen houden en niet van twee mannen?” Frénk vond dat de meest uitdagende vraag die hem ooit was gesteld, retorisch of niet.

Hij geeft toe: “Ik heb al heel lang niet meer van mezelf gehouden.” “Hoe is dit gebeurd?” Het is zo makkelijk. Heeft het invloed op je zelfvertrouwen als je moeder je op haar schoot trekt als je dertien bent en tegen je zegt:

Pien hersman ouders

‘Frénk, wat mensen ook denken, ik hou oprecht van jou en je zus!’ en dan de volgende dag vertrekt? Het liet me in ieder geval met veel twijfel aan mezelf achter.

Dat is natuurlijk vreemd, want mijn moeder is nooit met mij getrouwd geweest.”

Op de tweede dag kreeg ze op de 500 meter een verrassende aanrijding tegen Pien Hersman (dochter van NOS-schaatscommentator Martin Hersman en voormalig Edese langebaanschaatsster Colette Zee).

Lotte van Beek won de 1000 meter race. De tijd van Van Beijnum was 1,18,68 seconden langzamer dan de tijd die hij zaterdag op de 1000 meter liep.

Zondagmiddag kon ze haar beste persoonlijke prestatie (1.18.30) niet gelijkmaken. Van Beijnum werd dertiende. Op zaterdag werd een twaalfde plaats behaald op de 1000 meter.

Zaterdag had Marit van Beijnum een ​​betere dag. Ze reed een fantastische 1000m. De Bennekomse evenaarde haar persoonlijk record van 1.18.30, dat ze vorig jaar op 31 oktober in Heerenveen neerzette.

Haar opening van 18.21 tegen Maud Lugters in haar etappe was fantastisch. De eerste ronde werd voltooid in 28,63 seconden. Een lastige voorzet in de laatste ronde leek haar parten te spelen.

Van Beijnum daarentegen had een prachtige oplossing. De Bennekomse eindigde als twaalfde op de 1000m met een timing van 1.18.30.

Marit van Beijnum versloeg eerder op de dag Pien Hersman op de 500 meter. Ze liep een tijd van 39,10 seconden. Het is ver verwijderd van haar persoonlijk record van 38,52.

Marit van Beijnum stond aanvankelijk samen met Ireen Wüst op een podium. Door meerdere afmeldingen, waaronder Jutta van Leerdam, is de koppeling weer tot stand gekomen.

Marit van Beijnum, Marit van Beijnum, Marit van Beijnum Ik geniet ervan om tijd door te brengen met mijn vrienden en te ontspannen.

Het is moeilijk voor mij om mijn vrienden te zien vanwege mijn rigoureuze trainingsschema en opleiding. Via social media heb ik veel contact met mensen, maar ik vind het fantastisch als ik ze af en toe in het echt kan zien.

Eten is ook belangrijk voor mij. Ik moet als sporter voorzichtig zijn met mijn voeding, maar zo nu en dan mag ik genieten van een heerlijk diner.

Ook ik ben een sucker voor mooie dingen, daarom ben ik dol op shoppen.

Pien hersman ouders
Pien hersman ouders