Peter Jihde Olycka /\ Peter Jihde är sportuppläsare och TV-reporter från Sverige. Han föddes den 12 juli 1971 i Malmö, Malmöhus län. Niklas Jihde, Johan Jihde och Patrik Jihde, sportjournalist, är hans bröder. Jihde bodde i Moheda och Växjö som barn och ung.

Peter Jihde Olycka
Peter Jihde Olycka

där han först levererade bröd innan han kom till Sveriges Radio som sportutsändare. Utöver det var han reseledare för Fritidsresor. Rickard Sjöberg och han var programledare för ungdomsprogrammet Snack 1994 med Ma Non Troppo och Jepson från The Ark.

rapporterad. Efter 18 år lämnar Peter Jihde TV4. Den omtyckta programledaren börjar arbeta för MTG till våren, där TV3 ingår. Det säger Aftonbladet. Beslutet att lämna något du älskar, särskilt Nyhetsmorgon, var känslomässigt svårt.

det finns ingen information tillgänglig på internet men vi kommer att försöka uppdatera den snart

är en av de mest underhållande arbetskamraterna jag någonsin haft. Han säger till tidningen att det är tufft att tacka nej till ett tillfälle som det här och att man ska gå medan firandet är som livligast. Förutom att vara värd för “Idol” har Jihde varit ordförande för ett antal stora idrottsevenemang. Han har främst varit med i

Tillde de Paula och jag producerade tillsammans “Nyhetsmorgon”. Tilde fick reda på nyheten idag. Inte ens min mamma hade en aning. Han sa till tidningen, “Vi snyftade lite båda två.” Att Peter Jidhe ledde TV3:s “Diabetesgala” i oktober är en stor faktor i hans beslut att byta till MTG. Man kan lära sig detta från ett pressmeddelande utfärdat av

I höst kommer programledaren för “Diabetesgalan” att återgå till sin roll som chef för ett mediehus, där hon kommer att vara involverad i en mängd olika projekt på flera plattformar. Jag är exalterad över att äntligen få jobba tillsammans med min bror Niklas (Jihde) och att leda helt nya projekt på båda sidor om kameran.

bekämpa diabetes utöver Vart och ett av de jobb som tilldelats Anders Jensen och Cristina Stenbeck står för sig själva som en stor bedrift. Enligt Peter Jihdes uttalande i tillkännagivandet, “tillsammans konstruerar de en fungerande fantasitillvaro.” Hans eget tillstånd hade pågått i tre år innan han slutligen övervägde att vidta åtgärder

uppmuntran och befästning av andra; fokusera på barn och deras föräldrar; och minimera betydelsen av sjukdomen. Enligt Peter Jihde tog det tre år för honom att lära sig om sin sjukdom och anpassa sig till sitt nya normala. Föräldrarna till många ungdomar med diabetes har kontaktat honom för råd. Det

har varit på möten och föreläst, med målet att uppmuntra unga att bli immuniserade och att sluta känna skuld över att ha sjukdomen. Det är logiskt. Jag har gjort det förut, och varje gång jag gör det kommer jag därifrån med ett huvud fullt av nya idéer; nackdelen är att det tar lång tid att fokusera på bara en sak.

Peter Jihde Olycka

Peter Jihde sa: “Jag kör tills jag faller”, med hänvisning till kraschen. Peter Jihde skar sig illa under generalrep för Idol-kvartsfinalen på Malmö arena. I det här stycket beskriver han vad som hände och hur han känner för det just nu. I efterdyningarna av den franska helikopterkraschen höll TV4 ett krismöte.

Det här är den största resan som någonsin gjorts. Den franska showen “Dropped”, som spelades in i Argentina i måndags, fungerade som inspiration för showen. Vid den tiden ledde en katastrofal olycka med två inspelningshelikoptrar till att tio personer försvann. Skaparna på inkluderade också familjemedlemmar till offren i filmen.

Även Adventure Line Productions påverkas, där en arbetare i tv-programmet “Koh-Lanta” dog för två år sedan. Trots frånvaron av samarbete mellan de svenska tv-partnerna och deras franska motsvarigheter var luften i programmet ändå tjock av spänning.

En TV4-sändning spred nyheten om kraschen. När jag insåg vad som hade hänt var mina första känslor sorg och sorg. Jag tvivlade inte på att fransmännen skulle använda uppsättningarna vi hade byggt för att spela in sina egna shower. Jag kunde placera platserna på stillbilderna av kraschen. Det var

hemskt, enligt Peter Jihdes åsikt. Jihde hävdar att inspelningen av “Det största äventyret” åtföljdes av strikta säkerhetsåtgärder.Det fanns uppenbarligen tillfällen då de som deltog försatte sig själva i fara. Men när det gäller rivalerna så fanns det alltid extremt skickliga sjukvårdspersonal och

Licensierade väktare, säger han. Peter Jihde har anpassat sig till livet med den terminala sjukdom som läkarna varnade för att han så småningom skulle ta sitt liv. Samtidigt är hans diabetes en ständig källa till svårigheter för honom. Jag lägger på förlossningen och anstränger mig för att hålla normala blodsockernivåer. .

det betyder att du har: Ät hälsosamt, träna ofta, vila mycket och injicera rätt mängd insulin för att matcha mitt kaloriintag. Jag måste göra det eftersom det är mitt yrke. Och jag blir bättre på det jag gör varje dag. Tyvärr kan det dock gå fel med det. Olika värden i kropp och organ kan vara på spel om en förkylning jag inte känner till utvecklas.

Och sedan går allt åt helvete. Det avslöjar han för Aftonbladet att detta är den idealiska platsen för hans växande familj. Peter Jihde förklarar att han hela tiden måste övervaka sin blodsockernivå eftersom döden alltid är i hans sinne. Din kropp kan alltid hantera det utan någon mental ansträngning från din sida.

den kan självreglera, medan jag måste manuellt ställa in den till den optimala nivån dagligen. Enligt hans intervju med Aftonbladet, “annars dör jag”, och det har varit särskilt hemskt i sommar. Min fru räddade mig genom en kombination av hård disciplin och söt övertalning. Detta är en typisk för någon med diabetes. Varje kväll, säger han till Aftonbladet, kan människor dö av lågt blodsocker.

Peter Jihde Olycka